Electric cat eyes και φουλάρια στα μαλλιά -Το beauty look του Versace είναι ό,τι ωραιότερο έχεις δει τελευταία!

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ολοκληρώθηκε. Μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε με τον κλασικό τρόπο αλλά εμείς είδαμε τα beauty looks και μείναμε άφωνες με ένα συγκεκριμένο.

Εκείνο που δημιούργησαν οι experts για τον οίκο Versace. Οι δημιουργίες της Donatella ήταν γεμάτες χρώματα και γεωμετρικά σχέδια σε μια

προσπάθεια να ξορκίσει την κακή διάθεση που άφησε η πανδημία. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

Στα παρασκήνια βρέθηκαν η θρυλική και πολύ αγαπημένη μας make up artist, Dame Pat McGrath και ο hairstylist Guido Palau.

Η McGrath δημιούργησε συγκλονιστικά cat eyes με electric αποχρώσεις ενώ ο Palau κράτησε τα μαλλιά ίσια και sleek και φόρεσε στα μοντέλα πολύχρωμα φουλάρια. Το αποτέλεσμα ήταν chic, boho και ρετρό και θύμιζε τα 70’s.

H make up artist χάρισε λάμψη στο δέρμα απλώνοντας φον ντε τεν με ιριδίζον highlighter ενώ τόνισε τα μάτια με wings σε μπλε, φούξια και πράσινο χρώμα.

Εμπνεύστηκε από τα υφάσματα που χρησιμοποίησε η Donatella, αυτά τα οποία χρησιμοποίησε ο Palau στα μαλλιά τα οποία είχαν χωρίστρα στη μέση.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε φόρεσε extensions στα μοντέλα ώστε να πετύχει το αυθεντικό look της δεκαετίας. Οι χρωματιστές μπαντάνες, είναι η πιο εύκολη λύση για ένα chic, καθημερινό, look. 

Κι αν δεν είστε έτοιμες να αποκτήσετε το εκκεντρικό eye make up look, το μαντήλι είναι μια απίθανη ιδέα που μπορείτε να ακολουθήσετε σήμερα κιόλας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Αυτή η μάσκα θα σας χαρίσει τέλεια φρύδια και θα την φτιάξετε μόνες σας!

Κονσίλερ: Ο δεκάλογος των beauty experts για τέλεια εφαρμογή και κάλυψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα