Αυτά είναι τα ζώδια που σκέφτονατι το σεξ…συνέχεια!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο σεξουαλικά από άλλα. Τα συγκεκριμένα ζώδια σκέφτονται περισσότερο το σεξ, και θέλουν να κάνουν σεξ πολύ πιο συχνά από άλλα. Ποια είναι αυτά; Μήπως είσαι κι εσύ ένα από αυτά;

#Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Τρελαίνονται να κάνουν σεξ, αλλά δεν θα κάνουν σεξ με οποιονδήποτε. Θέλουν να νιώθουν καλά με το άτομο που έχουν απέναντί τους, συχαίνονται τα one night stands και δεν θέλουν να έχουν οπωσδήποτε συναισθηματικό δέσιμο για να κάνουν σεξ.

#Κριός
Οι Κριοί είναι εξίσου σεξουαλικοί και λατρεύουν το σεξ όσο τίποτα άλλο. Τους αρέσει τόσο πολύ αυτή η επαφή που δεν τους χαλάει να το κάνουν ακόμα και με αγνώστους.

#Λέων
Οι λέοντες απολαμβάνουν το καλό σεξ αλλά συνήθως δεν τους αρκεί. Θέλουν αμέσως μετά το τέλος της σεξουαλικής πράξης να ακούσουν σχόλια για το πόσο καλοί ήταν. Μόνο έτσι είναι 100% ικανοποιημένοι. Άλλωστε είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να παίρνει τα εύσημα και να ακούει θετικά πράγματα για τις ικανότητές του.

#Τοξότης
Οι Τοξότες απολαμβάνουν το σεξ πολύ και μάλιστα επειδή βαριούνται εύκολα θέλουν να ζούνε διάφορες εμπειρίες σε αυτό το κομμάτι της ζωής τους. Αν μπλέξεις με τοξότη να θυμάσαι πως θα πρέπει να σκέφτεσαι συνέχεια τρόπους για να κρατάς το ενδιαφέρον του αμείωτο.

#Ταύρος
Αν υπάρχει ένας βασιλιά των προκαταρκτικών τότε αυτός είναι ο Ταύρος. Τους αρέσει το σεξ αλλά πιο πολύ τους αρέσει να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σεξ. Σε αυτό το κομμάτι είναι masters!

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα 4 ζώδια με τα οποία θα ζήσεις μια ζωή γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις – Δες ποια είναι και αναζήτησέ τα!

Αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων έχουν τέλεια χημεία και δημιουργούν μακροχρόνιες σχέσεις – Δες ποια ζώδια ταιριάζουν ιδανικά!

4 ζώδια που καταλήγουν πάντα με τους λάθος ανθρώπους – Μήπως είσαι κι εσύ ένα από αυτά;

Keywords
Τυχαία Θέματα