Αυτά είναι τα ρολόγια που θα φοράμε τις φετινές γιορτές -Τέλεια χρώματα, ευρηματικά σχέδια, ιδιαίτερα και κομψά!

Το τελευταίο διάστημα ψάχναμε να βρούμε τα ρολόγια εκείνα που θα φοράμε τις φετινές γιορτές και κοιτάζοντάς τα θα αποχαιρετήσουμε το 2017, μετρώντας αντίστροφα το τελευταίο λεπτό.

Τελικά τα βρήκαμε και ανήκουν όλα στην εταιρεία Ferendi, που έγινε μια από τις πιο αγαπημένες μας, η οποία πραγματικά πρωτοτυπεί και σημειώνει ανατροπή στο χώρο του ρολογιού.

Η καινούργια συλλογή Ferendi είναι γεμάτη από χρώματα, ευρηματικά σχέδια, διαθέτει κομμάτια με μπρασελέ και δέρμα, κατάλληλα τόσο για σπορ

εμφανίσεις, όσο και για αμπιγιέ.

Ναι, κάθε ρολόι Ferendi έχει σχεδιαστεί με σκοπό να φοριέται όλες τις ώρες και να μην λείψει στιγμή από τον καρπό μας -σίγουρα θα πάρετε πολλά κολακευτικά σχόλια από φίλους και αγαπημένους και θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Γενικά η Ferendi έχει ως απώτερο στόχο και σκοπό το πάντρεμα του μοντέρνου με το κλασικό και της κομψότητας με την άνεση, προσφέροντας μια σειρά από τέλειες λύσεις ανανέωσης ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.


Εάν πιστεύετε κι εσείς, όπως κι εμείς άλλωστε, πως ένα ρολόι μπορεί να προβάλει τον καλύτερο εαυτό σας, τότε δεν έχετε άλλη επιλογή από το να εμπιστευτετε την εταιρεία Ferendi.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Κεντρική διάθεση: Γιαννίρης Ισιδωρος
Διεύθυνση: Σκρα 70 Καλλιθέα, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 95 77 559
Site: www.ferendi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα