Αυτά είναι τα προιόντα περιποίησης και μακιγιάζ που αγαπούν και προτείνουν οι Kardashians-Jenners!

Για τις Kardashians-Jenners όλοι έχουμε άποψη αλλά σε δύο πράγματα συμφωνούμε: αποτελούν το φαινόμενο της δεκαετίας και δείχνουν πάντα εντυπωσιακές!

Το μακιγιάζ τους έγινε θέμα συζήτησης. Tι θέμα δηλαδή σχολή δημιούργησαν, μην ξεχνάμε τον πανικό με το contouring!

Μέχρι που λάνσαραν και τις δικές τους σειρές περιποίησης και μακιγιάζ (KKW Beauty and Kylie Cosmetics) . Πριν από αυτό χρησιμοποιούσαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν προιόντα, κάποια από τα οποία

υπάρχουν ή υπήρχαν στο νεσεσέρ μας.

Ας δούμε ποια είναι:

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation: Η Kylie υποστηρίζει ότι είναι ότι καλύτερο έχει φορέσει.

Blue Lagoon Algae Mask: Η Kourtnery έχει εμμονή με τις μάσκες προσώπου κι αυτή είναι η πλέον αγαπημένη της.

Caudalie Lip Conditioner: Άλλο ένα αγαπημένο προιόν της Kourtney. Το χρησιμοποιεί καθημερινά για να παραμένουν τα χείλη της ενυδατωμένα.

Charlotte Tilbury Light Wonder Youth Boosting Perfect Skin Foundation: Ένα από τα αγαπημένα φον ντε τεν της Kylie Jenner. Υποστηρίζει ότι αυτό είναι το μυστικό της βελούδινης όψης της επιδερμίδας της.

Dr Lancer Contour Décolleté Firming Concentrate: Η Kim K. το χρησιμοποιεί για να κρατά σε άψογη κατάσταση το ντεκολτέ της!

κ

Hairfinity: Η Kendall Jenner είναι η πιο διακριτική από όλες τις αδερφές και δεν τα πάει πολύ καλά με την προώθηση των προιόντων που αγαπάει. Παρ όλα αυτά αρκετές φορές έχει αναφερθεί στις βιταμίνες που την βοηθούν να κρατά τα μαλλιά της υγιή.

L’Oréal Paris Voluminous Mascara Carbon Black: Σύμφωνα με την Kim Kardashian και τον προσωπικό της make up artist Mario Dedivanovic αυτή είναι η καλύτερη μάσκαρα ever. Την απλώνει πάνω από τις extensions βλεφαρίδες της αφού είναι η μοναδική που τις ξεχωρίζει χαρίζοντας έξτρα μήκος!

κ

Make Up For Ever HD Foundation: Η Kylie υποκλείνεται σε αυτό το φον ντε τεν και το χρησιμοποεί καθημερινά. Πρέπει να παραδεχτώ ότι κι εγώ είμαι fan!Urban Decay Naked One & Done Foundation: Η Kylie συνήθως το αναμειγνύει με την βάση make up!

Neutrogena Night Calming Makeup Wipes: Η ίδια η Kim δηλώνει ότι είναι εθισμένη στα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ όχι μόνο επειδή την βοηθούν να απομακρύνει το βαρύ, ομολογουμένως, μακιγιάζ της αλλά και γιατί αφήνουν το δέρμα της απαλό.

OUAI Anti-Frizz Hair Sheets: Το αγαπημένο τρικ της Kim για να σταματά το φριζάρισμα στα μαλλιά της. Υπάρχουν πάντα στην τσάντα της μιας και η συσκευασία τους είναι πολύ βολική. Η ίδια το λέει!Psssst! Dry Shampoo: Ε δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Η Khloe το έχει πάντα μαζί της στο γυμναστήριο ώστε να φρεσκάρει τα μαλλιά της ειδικά αν δεν προλαβαίνει να κάνει ντους.Tea Tree Oil: Η Khloé έχει μανία με τα φυσικά προιόντα και για το συγκεκριμένο υποστηρίζει ότι την βοήθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ακμής!Bio Seaweed Gel UNITY All-in-One Nail Polish: Η Kourtney δεν θέλει να εκθέτει το δέρμα στην ακτινοβολία της ειδική λάμπας για μανικιούρ. Οπότε χρησιμοποιεί αυτό το φυσικό προιόν που στεγνώνει με το φως του ήλιου! Εντάξει, ενθουσιάστηκα τώρα! Αλήθεια.Διαβάστε ακόμη:Όταν οι hairstylists έχουν κέφια και έμπνευση δημιουργούν τέτοια looks!Είδατε το συγκλονιστικό look της Lady Gaga στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας;
Keywords
Τυχαία Θέματα