Προβλέψεις Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Αν και είναι Δευτέρα και η αρχή της νέας εβδομάδα, εσύ ψάχνεις έναν τρόπο να ξεφύγεις από όλα και να ξεκουραστείς, γιατί νιώθεις πολύ κουρασμένη και χωρίς ενέργεια.

Ταύρος

Σήμερα σου προτείνουμε να κάνεις και κάποιες δραστηριότητες που σου έχουν λείψει το τελευταίο διάστημα. Θα αναζωογονηθείς και θα σου αλλάξει τελείως η διάθεση.

Δίδυμοι

Μην κρύβεις πράγματα και μην παραποιείς τα γεγονότα. Να ξέρεις πως η επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένειά σου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και ειλικρινής.

Καρκίνος

Κάνε

πράγματα που σε ευχαριστούν για να μην σκέφτεσαι ό,τι σε αγχώνει, σε βασανίζει και σε αναστατώνει. Προσοχή στην υγεία σου και στα οικονομικά σου.

Λέων

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποια δουλειά που έχεις αρχίσει καιρό και που λόγων των διακοπών αλλά και άλλων γεγονότων είχε μείνει πίσω.

Παρθένος

Κάτι έχεις χάσει -σημαντικό και αγαπημένο- και σήμερα είναι πιθανό να ψάξεις όλο τον κόσμο για να καταφέρεις να το βρεις…Και ναι, θα το βρεις και θα ηρεμήσεις!

Ζυγός

Κάποια πολύ σημαντική συνάντηση θα γίνει σήμερα στη δουλειά σου, αλλά οι περισσότεροι συνάδελφοί σου δεν θα βρεθούν σε αυτή. Εσύ παρόλα αυτά θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να είσαι.

Σκορπιός

Μην ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματά σου γιατί θα έρθει σύντομα η στιγμή που θα ξεμείνεις και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Φρόντισε τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Τοξότης

Μάλλον θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες σήμερα για την ημέρα σου. Ψηλά σε αυτές θα βρίσκεται ο αγαπημένος σου, που τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

Αιγόκερως

Ότι και αν κάνεις σήμερα προσπάθησε να το κάνεις με τον σωστό τρόπο για να έχεις επιτυχία. Προσοχή στη δουλειά σου, πολλοί συνάδελφοί σου δεν βλέπουν με καλό μάτι την εξέλιξή σου.

Υδροχόος

Να είσαι προετοιμασμένη σήμερα και να περιμένεις πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, τόσο από φίλους, όσο και από γνωστούς και συγγενείς. Ναι, όλοι θα θέλουν να μιλήσουν μαζί σου.

Ιχθύες

Τέρμα οι δύσκολες ημέρες που δεν είχες χρήματα για να κάνεις αυτό που ήθελες. Από εδώ και στο εξής κάτι θα συμβεί και τα οικονομικά σου θα φτιάξουν πολύ. ]

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα