Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στο Πρω1νό!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού People, τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα του Πρω1νού, αλλά και στο σκηνικό.

Χαρακτηριστικά, στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές και προσθήκες στο Πρω1νό, όμως φέτος θα δούμε ριζικές αλλαγές στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες, όσο και στο σκηνικό, που θα έχει μια εντελώς νέα αισθητική. Ως

προς την ομάδα, φέτος θα ακολουθηθεί μια πιο μοντέρνα και γρήγορη δομή, με μόνο τρία άτομα στην παρέα που θα πλαισιώνουν την Φαίη. Η κυρία που μπαίνει στην παρέα φέτος είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, έμπειρη δημοσιογράφος, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, γνωστή για την κριτική θεάτρου και τηλεόρασης, την οποία έχουμε γνωρίσει και τηλεοπτικά μέσα από συνεντεύξεις. Ο Άρης Καβατζίκης, με την πολυετή δημοσιογραφική του εμπειρία στην τηλεόραση –την περασμένη σεζόν έκανε αίσθηση με τις συνεντεύξεις του–, είναι ο μόνος που παραμένει από την περσινή ομάδα, ενώ άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει και την «επιστροφή» του Δημήτρη Ουγγαρέζου, καθώς προϋπήρξε για χρόνια στην ομάδα της εκπομπής, από εποχής Mega. Η χημεία του με τη Φαίη είναι δοκιμασμένη και πολύ καλή (μάλιστα είναι γεννημένοι την ίδια μέρα, στις 9 Φεβρουαρίου 1980), έχει μοντέρνα ματιά και, το πιο βασικό, είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για έναν ακόμη χρόνο – δεδομένου πως δεν έχει βρεθεί εκπομπή για να αξιοποιηθεί μετά το πρόωρο τέλος του Late Night Show με τον Γιώργο Λιάγκα, η επιστροφή του στο Πρω1νό ήταν μια ιδέα που ήταν αναμενόμενο να πέσει στο τραπέζι.

Στο πλευρό της Φαίης θα βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά η στυλοβάτρια της ζώνης, αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης στη μαγειρική και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στα γλυκά κάθε Τετάρτη. Ενισχυμένη θα είναι φέτος και η πολύ πετυχημένη στήλη των μεταμορφώσεων που έχει χιλιάδες συμμετοχές και μεγάλη απήχηση”!

Παρόλα αυτά, εμείς, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για όλες τις αλλαγές που θα αφορούν στο Πρω1νό.

Διαβάστε ακόμη:

Η Υβόννη Μπόσνιακ ποζάρει φορώντας μαγιό και μας δείχνει πώς είναι το σώμα της χωρίς ρετούς!

Keywords
Τυχαία Θέματα