Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια απουσίας!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, μετά από 11 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση πήρε την απόφαση να επιστρέψει μέσω μιας σειράς που αναμένεται να αγαπήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Αναφερόμαστε στη Ναταλία Μίγδου, η οποία θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Ant1, “Πέτα τη φριτέζα“. Η ηθοποιός ανακοίνωσε την επιστροφή της στη τηλεόραση, μέσω μια ανάρτησης στα social media. Συγκεκριμένα, πόζαρε με τον Φάνη Μουρατίδη κατά

τη διάρκεια των γυρισμάτων και στη συνέχεια μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

“Επιστροφή στην τηλεόραση του Ant1 μετα απο 11 χρονια απουσιας μου σε ένα πολλά υποσχόμενο σίριαλ με τιτλο “Πέτα τη φριτεζα”. Με τον Ανδρέα Μορφονιό στη σκηνοθεσία (σ ευχαριστώ και σ εκτιμώ Ανδρέα) με τους σπουδαίους Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη στους πρώτους ανδρικους ρόλους. Όλα τα εχέγγυα διαθέτει αυτή η κωμική σειρά. Και πάντοτε ο ρόλος των ανθρώπων σ αυτές τις δουλειές ήταν και θα είναι να ψυχαγωγουν.. να προβληματίζουν.. να προσφέρουν γέλιο και συγκίνηση.. να ξεκουράζουν το κοινό απο αυτη τη ζοφερή πραγματικοτητα και αυτό θα γίνει και με αυτή τη δουλειά! Κάναμε γυρίσματα αυτές τις μερες με σφιγμένη την καρδιά και σχεδόν αμίλητοι ο ένας με τον άλλον”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

Τραγουδίστρια χώρισε τον αγαπημένο της μία μέρα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα