Αυτά είναι τα εσώρουχα που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και της…νύχτας!

Μπορεί η μόδα στα εσώρουχα να έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 100 χρόνια αλλά αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η ποιότητα που προσφέρει η Triumph στα εσώρουχα. Πριν λίγες ημέρες είχα την ευκαιρία να δω ολοκληρωμένα τη νέα συλλογή της Triumph και εντυπωσιάστηκα με την εξέλιξη του brand τα τελευταία 130 χρόνια.

Η νέα κολεξιόν είναι άκρως θηλυκή όπως πάντα, αλλά ακόμα πιο girly και γεμάτη αισιόδοξα μηνύματα. Τα νέα εσώρουχα της Triumph απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες και σε όλους τους χαρακτήρες που μπορεί να αλλάζουν μέσα στη μέρα τους.

Η γυναίκα ως εργαζόμενη
Για τις ώρες που τρέχεις πανικόβλητη στο γραφείο να προλάβεις τα πάντα και να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου θες εσώρουχα που να σε κάνουν να νιώθεις καλά αλλά ταυτόχρονα να σου δίνουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρα. Η σειρά Amourette της Triumph είναι ιδανική για αυτές τις ώρες της ημέρας και παρακάτω θα δεις μερικά σχέδια που θα σε εντυπωσιάσουν.

Η γυναίκα ως φίλη
Δεν υπάρχει πιο ωραίο δώρο για να κάνεις στην καλύτερή σου φίλη από ένα ζευγάρι εσώρουχα. Όλες οι γυναίκες αγαπάνε τα εσώρουχα και όλες θέλουν να νιώθουν ότι φοράνε τα πιο ωραία εσώρουχα ακόμα κι αν αυτά δεν φαίνονται στους γύρω τους.

Η γυναίκα ως μανούλα
Όλες οι μανούλες θα έχετε βιώσει σκηνικά που το παιδάκι ή το μωράκι σας σάς τραβάει την μπλούζα για να το πάρετε αγκαλιά ή για να του κάνετε ένα χατήρι. Φορώντας ένα σταθερό σουτιέν δεν θα έχετε το άγχος μην συμβεί κάποιο ατύχημα καθώς το παιδί σας σάς τραβάει τη μπλούζα ή το φόρεμα.

Η γυναίκα ως αθλήτρια
Η σειρά Triaction της Triumph είναι ιδανική για εσένα που θες να αθληθείς και θες να το κάνεις σωστά. Στην Triumph θα βρεις εκπληκτικά σχέδια σε μπουστάκια και κολάν για να ενισχύσεις την αθλητική σου γκαρνταρόμπα και να αποκτήσεις ακόμα ένα κίνητρο για να γυμναστείς.

Η γυναίκα ως σύζυγος
Μπορεί κάποιες φορές να νιώθεις κουρασμένη να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Φορώντας τα εσώρουχα της Triumph από τη σειρά Amourette θα νιώθεις πάντα έτοιμη να περάσεις μια όμορφη βραδιά με τον σύζυγο ή σύντροφό σου χωρίς να ανησυχείς για το πώς θα του φανούν τα εσώρουχά σου ή για το πώς θα εξελιχθεί η νύχτα σας. Στην Triumph θα βρεις τα πιο σέξι και στιλάτα εσώρουχα για κάθε ώρα της ημέρας…και της νύχτας.

Δες μερικά ακόμα σχέδια που ξεχωρίσαμε στην παρακάτω gallery.

Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω εσώρουχα στην Triumph ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα