Αυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα trends στα πέδιλα του καλοκαιριού

Σας έχουμε ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για τα παπούτσια του καλοκαιριού! Τα δυσάρεστα νέα είναι πως οι τάσεις είναι πολλές και η επιλογή που θα κάνετε δύσκολη (γιατί όλες οι τάσεις είναι…τέλειες). Τα ευχάριστα νέα από την άλλη μεριά είναι πως ανακαλύψαμε πού μπορείτε να βρείτε και τις 5 αυτές τάσεις σε απίστευτα μεγάλη ποικιλία.

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι χωρίς καμία

αμφιβολία η σταθερή επιλογή όλων των γυναικών για τις καλοκαιρινές (πιο βραδινές) εμφανίσεις τους. Στην Adam’s Shoes μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από πέδιλα με ψηλό και σταθερό τακούνι για τις βραδινές σας εξόδους αλλά και για πιο επίσημες εμφανίσεις σε γάμους, βαφτίσια ή πάρτι.

Πέδιλα με χοντρό τακούνι Τα λατρεύουν οι γυναίκες για έναν πολύ βασικό λόγο! Είναι πολύ σταθερά, περπατιούνται πιο εύκολα και δίνουν στιλ στις εμφανίσεις σας. Συνδυάζονται ιδανικά με τζιν αλλά και με πιο ανοιξιάτικα φορεματάκια.

Χαμηλοτάκουνα πέδιλα Είναι η πιο νέα τάση της σεζόν και μια από τις αγαπημένες όλων των γυναικών καθώς τα συγκεκριμένα πέδιλα βολεύουν πολύ στην καθημερινότητα, δεν κουράζουν τα πόδια και δίνουν απεριόριστο στιλ. Στην Adam’s Shoes θα βρεις την πιο μεγάλη ποικιλία ώστε να επιλέξεις το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο.

Sexy sandals Κακά τα ψέματα αυτά είναι τα αγαπημένα πέδιλα των αντρών. Όλα τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που «αγκαλιάζουν» το πόδι με αυτόν τον τρόπο και έχουν λεπτό τακούνι αποτελούν αδυναμία του ανδρικού πληθυσμού. Ευτυχώς στην Adam’s Shoes θα τα βρεις σε διάφορα ύψη ώστε να διαλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Strappy sandals Ε να μην σας πούμε και την προσωπική μας γνώμη! Ναι τα strappy sandals είναι τα δικά μας αγαπημένα παπούτσια για βραδινές ή και καθημερινές πιο επίσημες (ή σέξι) εμφανίσεις. Επιπλέον τα συγκεκριμένα πέδιλα είναι τα αγαπημένα πολλών fashion bloggers!

Δες fashion bloggers και fashionistas που φοράνε παρόμοια πέδιλα!

Η Αdam’s Shoes, η εταιρία που φροντίζει τη γυναίκα εδώ και 50 χρόνια, παρουσιάζει και φέτος το καλοκαίρι την πιο όμορφη συλλογή. Πέδιλα για όλες τις ώρες, σε χαμηλά καρέ τακούνια ή πιο ψηλά και εντυπωσιακά μοντέλα για βραδινές εμφανίσεις. Οι πέρλες, τα φλοράλ μοτίβα, τα μεταλλικά δέρματα και το καστόρ σε παλ αποχρώσεις, αποτελούν τις φετινές προτάσεις της Αdam’s Shoes και δημιουργούν ξεχωριστά σχέδια.

Ατέλειωτη ποικιλία για να διαλέξετε, μοναδικό design από κορυφαίους σχεδιαστές, ποιότητα και πάντα με την υπογραφή της Adam’s Shoes. Η κομψότητα και η φινέτσα απογειώνουν το στυλ σας, και κάθε εμφάνιση γίνεται μοναδική. Τη συλλογή της Adam’ s Shoes θα τη βρείτε σε όλα τα καλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Επισκεφθείτε το www.adamsshoes.gr για να ενημερωθείτε για περισσότερα σχέδια και συλλογές.

Στοιχεία επικοινωνίας: Αθήνα 210 9024435 | Θεσσαλονίκη 2310 682222 | Κύπρος 357 22 346151

Keywords
Τυχαία Θέματα