Sole e Aria Aperta της L’Erbolario για γρήγορο, εύκολο και ασφαλές μαύρισμα

Ο ήλιος είναι ο καλύτερος φίλος της ομορφιάς μας, της υγείας μας και της καλής φυσικής μας κατάστασης. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν!

Η L’Erbolario σας καλεί να απολαύσετε τον ήλιο με τη σειρά Sole e Aria Aperta! Τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς Sole e Aria Aperta, μας συντροφεύουν σε κάθε μας εξόρμηση, για να εκμεταλλευτούμε έξυπνα τα οφέλη που μας προσφέρει ο ήλιος αποφεύγοντας παράλληλα τις βλαβερές επιπτώσεις του, όπως η πρόωρη γήρανση του δέρματος και η αλλοίωση των κυττάρων.

Γρήγορο, εύκολο και ασφαλές

μαύρισμα

Τα προϊόντα της αντηλιακής σειράς Sole e Aria Aperta της L’ Erbolario σχεδιάστηκαν από τα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης έτσι ώστε να περιέχουν ισορροπημένο μείγμα φίλτρων UVA και UVB σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπουν τη βλαβερή ακτινοβολία επιτρέποντας ένα ασφαλές, όμορφο και ομοιόμορφο μαύρισμα.

Προϊόντα σχεδιασμένα για να πάρουν από τον ήλιο μόνο το καλύτερο

Η σειρά Sole e Aria Aperta αποτελείται από αντηλιακά προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος. Πλούσια σε ιδιαίτερα αποτελεσματικά, φυσικά συστατικά τα οποία προσφέρουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση και θρέψη, απλώνονται ομοιόμορφα και ευχάριστα χαρίζοντας μέγιστη προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

Η L ‘Erbolario ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του κοσμετολόγου Daniela Villa. Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς, εγχειρίδια υγιεινής από παλιά βιβλιοπωλεία και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα του δέρματος που περνούσαν από γενιά σε γενιά. Η γνώση που αποκτήθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από σχεδόν 40 χρόνια δουλειάς. Μέσα από διαρκή και πολυσύνθετη επιστημονική έρευνα, η L’ Erbolario συνδύασε και παγίωσε μία συμμαχία ανάμεσα στην εμπειρία του παρελθόντος και τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Μία ιστορία επιτυχημένης συνύπαρξης Ανθρώπου-Φύσης, μία ιστορία επιτυχίας που τώρα απλώνεται πολύ έξω από την πόλη που γεννήθηκε. Η L’ Erbolario , από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι πια μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά. Σκοπός μας είναι να «μεταφράσουμε» την ανεξάντλητη σοφία της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα.

Τα προϊόντα L’Erbolario στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο κατάστημα της L’ Erbolario (Ερμού 55 και Καπνικαρέας 2).

The post Sole e Aria Aperta της L’Erbolario για γρήγορο, εύκολο και ασφαλές μαύρισμα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα