Αυτά είναι νέα! Η Rihanna λανσάρει σειρά περιποίησης της επιδερμίδας

Η Rihanna δεν είναι μόνο μια από τις διασημότερες stars στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας αλλά και μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας. Ασχολείται με το χώρο της ομορφιάς. Το 2017 λάνσαρε το brand Fenty Beauty by Rihanna, με προϊόντα μακιγιάζ που έχουν ήδη εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ειδικά το φον ντε τεν της σειράς

είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χάρη στην τεράστια χρωματική του γκάμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 5 Μάρ, 2020 στις 11:14 πμ PST

Τα highlighters είναι επίσης εμβληματικά αφού η Rihanna λατρεύει τις έντονες λάμψης και δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει το ωραιότερο προϊόν ever.

Και τώρα έρχεται με μία ακόμη και μάλιστα μεγαλύτερη έκπληξη αφού ετοιμάζεται να λανσάρει ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας. Μια είδηση που έκανε της θαυμάστριες της να ξετρελαθούν.

Η σειρά ονομάζεται Fenty Skin και το ανακοίνωσε η ίδια στην τελευταία της συνέντευξη στο τεύχος Μαίου της βρετανικής Vogue. H RiRi, κοσμεί το εξώφυλλο του συγκεκριμένου τεύχους ενώ έδωσε ταυτόχρονα και μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία, μεταξύ άλλων μίλησε και για το νέο της επιχειρηματικό βήμα.

Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν φήμες τον τελευταίο καιρό μιας και είναι γνωστό πως η star εκτός από τα εξεζητημένα make up looks αγαπά να φροντίζει το δέρμα της και μάλιστα σχολαστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις 30 Μάρ, 2020 στις 1:17 μμ PDT

Δήλωσε πως η ποιότητα των προϊόντων της Fenty Skin θα είναι εξίσου εξαιρετικά με τα προϊόντα μακιγιάζ ενώ θα έχουν και την ίδια φιλοσοφία. Αυτό σημαίνει προφανώς πως θα υπάρχουν φόρμουλες κατάλληλες για σκούρες επιδερμίδες. Μην ξεχνάτε πως το φον ντε τεν της Fenty Beauty κυκλοφορεί σε 40 αποχρώσεις και το κονσίλερ σε 50, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις 30 Μάρ, 2020 στις 1:14 μμ PDT

Η Rihanna είναι στ’ αλήθεια μια επαναστάτρια με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο όπως αναγράφεται άλλωστε κάτω από το πορτραίτο της στο εξώφυλλο της Vogue με μεγάλα, μαύρα γράμματα.

Διαβάστε ακόμη:

Φτάνει πια με το messy bun- Δείτε τα χτενίσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα στο σπίτι

Maximalist make up: Το look που θα υιοθετήσετε όταν βγείτε από το σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα