H στιλίστρια της Rihanna και της Kim Kardashian μας αποκαλύπτει τα 3 outfits που θα σε βγάλουν πάντα ασπροπρόσωπη

H Avigail Collins είναι πολύ γνωστή στον χώρο της μόδας και είναι μια από τις top στιλίστριες που υπάρχουν στην Αμερική. Η ίδια έχει ντύσει στο παρελθόν celebrities όπως οι Rihanna, Kim Kardashian West, Ciara, Rita Ora, Ellie Goulding, Pixie Lott,

Lorde, St Vincent, Daisy Lowe, Suki Waterhouse, Tinie Tempah, Disclosure, Sam Smith και πολλούς άλλους.

Η ίδια έχει δημιουργήσει μια δική της σειρά ρούχων και σήμερα μοιράζεται στο Who What Wear τα 3 outfits που θα μας βγάλουν πάντα ασπροπρόσωπες.

#Λευκό t-shirt και τζιν παντελόνι

Η Αvigail πιστεύει πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος στο styling όταν συνδυάσεις ένα τζιν με ένα λευκό μπλουζάκι. Η ίδια θεωρεί πως πρέπει να επενδύεις στα λευκά σου t-shirts και να επιλέγει καλά κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις υπέροχη. Αν θέλεις ένα πιο φαρδύ μπλουζάκι, τότε δοκίμασε ένα λευκό oversized t-shirt και φόρεσέ το μέσα από το τζιν σου στην μπροστινή μεριά.

#Floral φόρεμα και δερμάτινες μπότες

Η Αvigail υποστηρίζει πως ο συγκεκριμένος συνδυασμός δείχνει υπέροχος σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας. Μπορείς να φορέσεις ένα μίνι φλοράλ φόρεμα με Dr. Martens chunky boots ή ένα μάξι φλοράλ φόρεμα με western boots και ένα loose πουλοβεράκι από πάνω.

#Κοστούμια

Άλλο ένα outfit που δεν μπορεί να πάει λάθος είναι το κοστούμι! Η Avigail θεωρεί πως ό,τι σωματότυπο κι αν έχει μια γυναίκα μπορεί να φορέσει κοστούμι. Αν νιώθεις πολύ αυτοπεποίθηση με το σώμα σου δοκίμασε ένα στενό κοστούμι ή κάνε την ανατροπή με ένα oversized suit. Η ίδια αποκαλύπτει πως της αρέσει να φοράει τα κοστούμια της και με άλλα ρούχα, να συνδυάζει τα blazer με τζιν παντελόνια ή να τα φοράει μέσα από άλλα πανωφόρια.

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως! To μεγαλύτερο trend της σεζόν υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σου -Δες πως θα το φορέσεις!

The Closet: Βρήκαμε το τέλειο τρικ για να οργανώσεις τις τσάντες σου

Trend Report: Τα prints που θα κυριαρχήσουν στη μόδα όλο το καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα