Αφροδίτη Λατινοπούλου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»

Στο στόχαστρο της Αφροδίτης Λατινοπούλου φαίνεται πως μπήκε ο Γιώργος Καπουτζίδης…

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολίασε μέσα από τα social media την πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού και σεναριογράφου, στην οποία δήλωνε πως θέλει να βρει έναν σύντροφο και μαζί του να αποκτήσουν παιδιά.

Η ίδια σχολίασε τα λεγόμενα, γράφοντας δημόσια στο Facebook: «Και εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει

τη λογική», ενώ μάλιστα στη συνέχεια κοινοποίησε το εν λόγω screenshot και στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ας θυμηθούμε την συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο περιοδικό Hello! και την Μαρία Κολλιάτσα:

Σκέφτεσαι να παντρευτείς ή να κάνεις ένα παιδί;

Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική. Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος. Θέλω λοιπόν οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν. Κι αν θέλουν να παντρευτούν με το σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα – και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω – δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι.

Θα αναλάμβανες να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνος σου;

Όχι! Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, την οποία νιώθω ότι δεν έχω τη δύναμη να αναλάβω μόνος μου, θα ήθελα να την μοιραστώ. Θα ήθελα να είμαστε δύο άνθρωποι σε αυτό. Βέβαια, καταλαβαίνω και όποιον αποφασίζει να αναλάβει μόνος του το μεγάλωμα ενός παιδιού.

Διαβάστε ακόμα:

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες!

Super Κική: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά -Στο πλευρό της ο πατέρας του παιδιού της (Φωτογραφίες)

Λάουρα Νάργες: Μας δείχνει πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Keywords
Τυχαία Θέματα