Κάνετε μόνες σας το μανικιούρ σας; 2 τρόποι για να στεγνώσουν γρηγορότερα τα νύχια σας!

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που κάνουν μόνες το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι, τότε τα συγχαρητήρια μας. Γλιτώνετε αρκετά χρήματα και παράλληλα είστε δημιουργικές. Είμαστε πολύ περήφανες για εσάς.

Είναι σίγουρο ότι έχετε όλα τα εργαλεία ώστε να δημιουργείτε ακόμη και μικρά σχέδια. Φυσικά τα μικρά ατυχήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα όπως για παράδειγμα να σας χαλάσει κάποιο νύχι ενώ είστε στην πόρτα, έτοιμες να βγείτε. Είναι πολύ εκνευριστικό και σας καταλαβαίνουμε.

Γι’ αυτό είναι εδώ όμως οι nail experts.

Για να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές και στην συγκεκριμένη περίπτωση να σας πουν τι μπορείτε να κάνετε ώστε να στεγνώσει το βερνίκι νυχιών γρηγορότερα, στην περίπτωση που βιάζεστε. 

Αρχικά πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το base και το top coat παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο. Υπάρχουν φόρμουλες που βοηθούν και άλλες που είναι λίγο πιο “βαριές” και θέλουν το χρόνο τους. Αν έχετε μεν την πρώτη κατηγορία αλλά για παράδειγμα σας τελείωσε και δεν το είχατε προσέξει, μη σκάτε θα σας δώσουμε τις λύσεις.

Λύση 1η: Στεγνώστε τα με το πιστολάκι. Είναι κατάλληλο για τις ημέρες που είστε υπερβολικά βιαστικές και δεν έχετε καν χρόνο να απλώσετε το top coat. Το έχετε στην σκάλα του κρύου αέρα ποτέ στον ζεστό γιατί το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Θα χρειαστούν 2-3 λεπτά στο κάθε χέρι. Και προσέξτε μια μικρή λεπτομέρεια: Φροντίστε να έχετε βγάλει το πιστολάκι από τη θήκη του πριν βάψετε τα νύχια σας αλλιώς είναι πολύ πιθανό να τα χαλάσετε.

Λύση 2η: Βάλτε τα δάχτυλα σε ένα μπολ με παγάκια. Αν και θα παγώσετε αξίζει τον κόπο. Αν πάλι δεν έχετε παγάκια μπορείτε να τα βάλετε σε κρύο νερό για 1-2 λεπτά. Και σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να έχετε φροντίσει πριν την εφαρμογή του βερνικιού. Για φανταστείτε να προσπαθείτε να βγάλετε τα παγάκια από τη θήκη και το μπολ από το ντουλάπι; Μάλλον απίθανο χωρίς να καταστραφούν τουλάχιστον μισά νύχια.

Φώτο: Unsplash 

Μια ματιά ακόμη:

Τα χτενίσματα και τα tricks που θα κρύψουν τη ρίζα που έχει βγει ή τα γκρίζα σας!

Πως να απλώσετε το highlighter για να αποκτήσετε ένα φρέσκο και λαμπερό εφέ -Tips που θα σας ξετρελάνουν!

Φτιάξτε μόνες σας το αγαπημένο scrub για τα χείλη της Kourtney Kardashian!

Keywords
Τυχαία Θέματα