Άδωνις Γεωργιάδης: «Έχω χάσει πελάτες, φίλους, λεφτά. Χρωστάω χρήματα και έχω δάνεια στις τράπεζες»

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κάμερα του Πρω1νού. Ο ίδιος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν έχασε τους γονείς του, και για την γυναίκα του Ευγενία Μανωλίδου. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει όταν έχασε πολλά λεφτά από την πολιτική, ενώ έριξε τα βέλη του στο Λάκη Λαζόπουλο για την κριτική που του άσκησε στο παρελθόν.

«Τον πατέρα μου τον έχασα όταν έδινα Πανελλήνιες και τη μητέρα μου τρία χρόνια μετά. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν επώδυνος, γιατί ήταν ξαφνικός. Η μητέρα μου ήταν άρρωστη πάρα πολλά χρόνια, είχε λευχαιμία. Η μητέρα μου, μου λείπει η ίδια, θα ήθελα πάρα πολύ να τη δω. Δεν υπάρχει καμία δύσκολη στιγμή της ζωής μου που να μη σκέφτομαι τη μητέρα μου. Δηλαδή και στη Novartis, έλεγα “Μανούλα μου, δως μου κουράγιο”» είπε χαρακτηριστικά για τους γονείς του.

Για την ενασχόληση του με την πολιτική τόνισε: «Από την πολιτική έχω βγει πάρα πολύ χαμένος. Έχω χάσει πελάτες, φίλους, λεφτά. Χρωστάω χρήματα και έχω δάνεια στις τράπεζες».

Επιπλέον, δεν δίστασε να μιλήσει για τον πρώτο του γάμο πριν από την Ευγενεία Μανωλίδου: «Είναι ο δεύτερος γάμος μου, είχα κάνει κι άλλον ένα γάμο, δεν είχα παιδιά από τον πρώτο μου γάμο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο μου. Η πρώην σύζυγος μου έμεινε μαζί μου 7 χρόνια αφότου χωρίσαμε, ήταν το δεξί μου χέρι και έφυγε όταν έκανε σπίτι».

Όσο για την σύζυγο του είπε: «Είμαι 15 χρόνια με τη σύζυγό μου. Δεν υπάρχει σχέση ρόδινη, οι σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Η κυρία Μανωλίδου ήταν μαθήτρια μου στην Ελληνική Αγωγή, έτσι τη γνώρισα. Η Ευγενία έχει ταλέντο στην τηλεόραση, αλλά δεν ήταν κάτι που της άρεσε παρά πολύ. Εγώ πιστεύω πιο πολύ στην τηλεοπτική Ευγενία Μανωλίδου από ότι η ίδια».

Επιπρόσθετα, για την σάτιρα που δέχθηκε στο παρελθόν είπε: «Μια φορά με στεναχώρησε ένα σχόλιο του Λαζόπουλου γιατί είχε μιλήσει χυδαία για τη μητέρα μου. Πιστεύω δεν ήξερε ότι είχε πεθάνει. Ένας χυδαίος άνθρωπος μίλησε χυδαία, δε χάθηκε κι ο κόσμος. Οι “Ράδιο Αρβύλα” παρόλο που με είχαν στο στόχαστρο τους πολύ, δεν ήταν ποτέ χυδαίοι».

«Η φωνή μου είναι πολύ εκνευριστική από την κατασκευή της. Είναι ρατσισμός να μου το λένε συνέχεια, θα πας σε έναν τυφλό να πεις ότι είναι τυφλός; Έχω κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και επειδή παραδίδω μαθήματα ρητορικής βλέπω τι κάνω λάθος» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα σχόλια που δέχεται για την φωνή του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο για ψυχιατρική υποστήριξη γνωστή ηθοποιός! Απείλησε να αυτοκτονήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα