Αχιλλέας Μπέος: Οι νέες δηλώσεις του Δήμαρχου Βόλου -«Γέμισαν οι τηλεοράσεις αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη»

Την πρώτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος μετά την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Βόλου, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις επίμαχες δηλώσεις που έκανε εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι “εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε

πού…δες; Για να μην τρελαθώ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος, προκαλόντας θύελλα αντιδράσεων στα media.

 Οι νέες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου μετά τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Περιμένω την ερώτηση που θέλετε να μου κάνετε. Καταρχήν το θέμα Κασσελάκης για μένα έχει τελειώσει. Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, δεν με ενδιαφέρει. Όσα είπα αφορούσαν τον Κασσελάκη και κανέναν άλλον. Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου. Είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και έχω πολλούς φίλους και γουστάρω κιόλας, μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με κρίνουν, είμαι ελεύθερος άνθρωπος με ελεύθερη σκέψη και εκφράζομαι ελεύθερα.

Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε αυτό το παραμύθι, γιατί κουράσατε. Οι λίγοι θα επιβληθείτε στους πολλούς. Αρκετά! Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος λατρεύω το γυναικείο φύλο, πεθαίνω, χωρίς εσάς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Δέχομαι οι γυναίκες να λατρεύουν το αντρικό φύλο, τι θα κάνουμε δηλαδή; Δέχομαι και αυτή την μερίδα των ανθρώπων, δικαίωμα τους είναι η προσωπική ζωή τους. Μέχρι εκεί όμως», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη τύπου προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 11/10 στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Μάστορας: Η συνάντηση με τη Χαρούλα Αλεξίου και το δημόσιο ευχαριστώ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Δεν είναι αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές» – Η αυστηρή ανακοίνωση

Ηρώ Κυριακάκη: Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός – Η συνάντηση με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Keywords
Τυχαία Θέματα