5+1 αρώματα με τριαντάφυλλο που σε ταξιδεύουν σε ανθισμένους κήπους

Η δύναμη του αρώματος είναι μεγάλη! Έχεις σκεφτεί ποτέ την σημασία της μυρωδιάς και γιατί φοράμε άρωμα, πέρα από το προφανές ότι δηλαδή μας αρέσει να μυρίζουμε όμορφα;

Το άρωμα αφυπνίζει τις αισθήσεις μας, μας φέρνει θύμισες στο νου, μας ταξιδεύει, μας τονώνει την αυτοπεποίθηση αλλά προκαλεί και την επιθυμία. Και τι εννοώ;

Υπάρχει μια λίστα με αρωματικές νότες που πυροδοτεί ακόμα και την ερωτική διάθεση. Το άρωμα ελκύει, κάνει τον άλλο να σε πλησιάσει και τελικά να σου πει “Μυρίζεις φανταστικά”, που είναι και το ζητούμενο! Το τριαντάφυλλο λοιπόν και τα αρώματα που το έχουν

ως βασικό συστατικό, ανήκει στην κατηγορία των αφροδισιακών αρωμάτων. Είναι δηλαδή λίγο extra sexy και δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε ρωτήσουν “Τι άρωμα φοράς”! Φυσικά άμα θέλεις απαντάς…

Έρευνες δείχνουν πάντως πως τα floral αρώματα, είναι τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα των γυναικών! Έκανα μια λίστα, έναν οδηγό αγοράς με τα πιο λουλουδένια φθινοπωρινά αρώματα που πρέπει να αποκτήσεις asap!

Mυρίζουν σαγηνευτικά, σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδική και έχοντας ως βασική νότα το τριαντάφυλλο σε μεταφέρουν στους πιο ανθισμένους κήπους!

#1.NARCISO RODRIQUEZ  – ALL OF ME Eau de parfum

Συνδυάζοντας το εμβληματικό άρωμα του πολύτιμου τριαντάφυλλου centifolia με μια απροσδόκητη νότα γεράνι bourbon, ένα συστατικό που συνήθως βρίσκεται μόνο στα ανδρικά αρώματα, το all of me υπερβαίνει τους κώδικες της αρωματοποιίας για να δημιουργήσει ένα πρισματικό και πολύπλευρο άρωμα: ένα λουλουδάτο άρωμα όπως κανένα άλλο.

#2.GuerlainAqua Allegoria Forte Rosa Rossa Eau de Parfum

Ανακαλύψτε το Rosa Rossa Forte, μαγευτικά ανθισμένα, γλυκά, ηλιόλουστα τριαντάφυλλα , σε συνδυασμό με ένα ζουμερό λευκό ροδάκινο πάνω σε μια απολαυστική ξυλώδη βάση.

#3.CHLOÉ – ROSES DE CHLOÉ Eau de Toilette

Η παγκοσμίου φήμης μάρκα Chloé σας προσκαλεί για μια βόλτα στους όμορφους κήπους του Παρισιού, γεμάτο με τριαντάφυλλα. Όπως υποδηλώνει το όνομα του αρώματος, το τριαντάφυλλο Damascena είναι βασικό συστατικό σε αυτήν την τόσο θηλυκή και λεπτή σύνθεση. Ένα λουλούδι που σωστά ονομάζεται βασίλισσα των λουλουδιών.

#4.DIORMiss Dior Rose N’Roses

Το Miss Dior Rose N’Roses είναι ένα σπινθηροβόλο λουλουδάτο άρωμα, μια αφθονία από τριαντάφυλλα της Grasse, που αναζωογονείται από ξύσμα περγαμόντου και ενισχύεται από την ένταση της νότας λευκού μόσχου.

#5.Armani – Sì Eau de Parfum

Με ένα ιταλικό άρωμα θα αισθάνεστε πάντα κομψή σε κάθε περίσταση. Μετά την πρώτη επαφή, θα σας κατακτήσουν οι γλυκές νότες του φραγκοστάφυλου. Στη συνέχεια, η έντασή τους διαταράσσεται ελαφρώς από τα στοιχεία της φρέζιας και του τριαντάφυλλου. Το ξυλώδες άρωμα του ambroxan, του πατσουλί και της ζεστής βανίλιας στις νότες βάσης του αρώματος, ξυπνάει όλες τις αισθήσεις και δημιουργείται η τέλεια οσφρητική εμπειρία.

#6.GIVENCHY – Irresistible Eau de Parfum

Αυτό το λουλουδένιο-ξυλώδες και φρουτώδες άρωμα ξεκινάει με αστραφτερό αχλάδι και αμπρέτ. Στη συνέχεια, αντηχούν οι λουλουδένιες νότες από τριαντάφυλλο και ίριδα. Οι νότες βάσης του αρώματος, που έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια στο δέρμα, χαρακτηρίζονται από ζεστές ξυλώδεις νότες κέδρου της Βιρτζίνια και μαγευτικό μόσχο.

Βρες το δικό σου αγαπημένο και δημιούργησε το signature scent σου!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Pumpkin spice nails: Το πιο επίκαιρο φθινοπωρινό μανικιούρ 

Keywords
Τυχαία Θέματα