Yay Fay! Ναι, αυτό είναι το τέλειο πρωινό μακιγιάζ!

Σήμερα ξημέρωσε μια υπέροχη, ηλιόλουστη Δευτέρα και ενώ τα μαύρα σύννεφα εξαφανίστηκαν, μοιάζουν να πήραν μαζί τους την διάθεσή μας για μακιγιάζ! Ναι, σήμερα δεν είχαμε όρεξη για τίποτα εκτός από βόλτες και πρωινά pancakes κάτω από τον ήλιο…για μακιγιάζ ούτε λόγος! Πάνω όμως που γκρινιάζαμε (έλα και εσύ γκρίνιαζες) για την Δευτέρα και το πρωινό ξύπνημα, ήρθε η Φαίη μαζί με την Γωγώ Νικηφοράκη για να μας αποδείξουν πως το τέλειο πρωινό μακιγιάζ δεν θέλει κόπο αλλά… τρόπο! Τρυπώσαμε λοιπόν στο καμαρίνι και μάθαμε τα πάντα!

Η Φαίη μας -αν και θα μπορούσε να το υποστηρίξει άψογα- δεν

ειναι fan του περίτεχνου μακιγιάζ το πρωί και τυχαίνει η Γωγώ Νικηφοράκη να είναι master του barely there (#nomakeup) μακιγιάζ. Που ήταν ο Γιάννης Σίσκος θα αναρωτιέσαι… δημιουργεί στις πασαρέλες του εξωτερικού και σήμερα είχαμε αμιγώς κοριτσίστικη παρέα στο καμαρίνι. Στο θέμα μας όμως! Το τέλειο πρωινό μακιγιάζ της Φαίης έχει ένα βσικό μυστικό: Το καφέ μολύβι! Χρησιμοποιώντας ένα σκούρο καφέ μολύβι, η Γωγώ δημιούργησε το πιο διακριτικό, τέλειο και κολακυτικο cat eye που γλυκαίνει την όψη και είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πιο απαλό από το μαύρο.

Το συνδύασε με μια μπρονζέ και μια χρυσή σκιά κάνοντας παραδεισένιο blending και το ολοκλήρωσε με άφθονη μάσκαρα. Στα χείλη της πέρασε ένα κρεμώδες, λαχτριστό nude, μολύβι και από πάνω έδωσε λάμψη και χρώμα με ένα σχεδόν κοραλί lip gloss. Το αποτέλεσμα; Πρωινή τελειότητα! Μάλιστα, το μακιγιάζ έγινε τόσο γρήγορα που μας έμεινε χρόνος για τα κουτσομπολιά του Σαββατοκύριακου και μερικές γουλιές καφέ. Αύριο το πρωί λοιπόν, πριν γκρινιάξεις για το ξυπνητήρι και το μακιγιάζ σου, δοκίμασε το καφέ μολύβι και τα απλά βήματα που ακολούθησε η Γωγώ και… #doitlikefay!

Διάβασε ακόμα:

Wow! Τα μαλλιά της Cara Delevingne είναι πολύ διαφορετικά!

Δεν έχεις χρόνο το πρωί; 10 χτενίσματα που γίνονται σε 1’

Η Κυριακή γίνεται πιο διασκεδαστική με το σωστό κραγιόν

The post Yay Fay! Ναι, αυτό είναι το τέλειο πρωινό μακιγιάζ! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα