Survivor: “Λύγισε” ο Τριαντάφυλλος με την επίθεση που δέχεται από τους συμπαίκτες του – «Βγες στον τάκο μαζί μου μαγκάκο»

Η κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κόρομι στο Survivor δεν έχει τέλος…

Πιο συγκεκριμένα, ο Κόρο έκανε επίθεση στον τραγουδιστή, τονίζοντας ότι περηφανεύεται μόνο ότι έχει θαυμαστές ενώ αγωνιστικά δεν αποδίδει και κάθεται συνέχεια στην παραλία.

Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε τον Γιώργο Κόρομι να βγούνε μαζί στον τάκο για να φανεί ποιον θέλει να κρατήσει ο κόσμος. «Ότι λες ότι έχεις 26 χρόνια στη νύχτα και έχεις φαν και θα τα παραδεχτείς όλα αλλά τι παραδέχτηκες

σήμερα», του είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι. «Έλα να βγούμε στον τάκο μαζί. Στον τάκο μαζί, μαγκάκο. Ελεημοσύνη από σένα δε θέλω. Τα καταφέρνω μόνος μου. Στη ζωή μου τα έχω καταφέρει μόνος μου, ο κόσμος το ξέρει. Και βγες στον τάκο μαζί μου ρε μάγκα αφού είσαι μαγκάκι», συνέχισε να λέει ο Τριαντάφυλλος με τον Κόρο να του απαντά πως «όταν έρθει η ώρα θα βγω. Εσύ δυνάμωσε λίγο να κάτσεις κι άλλο και όταν έρθει η ώρα θα βγω».

Στην συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα on camera, λέγοντας ότι έχει μείνει τελείως μόνος. «Είμαι μόνος μου εδώ στην ζούγκλα και στην θάλασσα. Τι έχω να περιμένω; Κι άλλον πόλεμο κι άλλη λάσπη. Εκεί έξω οι φίλοι μου ξέρουν ποιος είμαι. Δεν είμαι ηθοποιός και δεν ήρθα εδώ για να προβάλω την δουλειά μου, ούτε να πω ότι είμαι τραγουδισταράς και να με ανεβάσουν στο Instagram. Ήρθα να μάθω πράγματα κι έβαλα στοίχημα με την γυναίκα μου και το έχω κερδίσει, χρωστάει. Θα το παλέψω κι άλλο και σκέφτομαι ότι ο κόσμος είναι μαζί μου. Άντρας δεν γίνεσαι με τα μπράτσα και με το να είσαι νταής αλλά με τις πράξεις».

Διαβάστε περισσότερα:

«Όταν ήμουν εγώ στο MasterChef ήταν διαγωνισμός μαγειρικής, τώρα δεν ξέρω τι είναι»

Αθηνά Οικονομάκου: Ο γιος της, Μάξιμος έχει γενέθλια! Το πάρτι μασκέ και η εντυπωσιακή τούρτα!

Γιάννης Μάρκου: Το σχόλιό του για τη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του, Τζούλιας Νόβα

Keywords
Τυχαία Θέματα