Wow! Θέλεις απόλυτη (και αόρατη) προστασία από τον ήλιο; Έχουμε πρόταση!

Όλοι περιμένουμε πως και πώς να περάσουμε μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία, αλλά ο ήλιος όσο απολαυστικός και να είναι, αν δεν μας βρει σωστά προετοιμασμένους κρύβει και κινδύνους. Όχι μόνο άμεσους (π.χ. να κοκκινίσεις ή και να καείς αν δεν φορέσεις το σωστό για την επιδερμίδα σου αντηλιακό), αλλά και μακροπρόθεσμους, καθώς η έκθεση στον ήλιο προκαλεί φωτογήρανση, δηλαδή πρόωρη γήρανση που μεταφράζεται σε λεπτές ρυτίδες και αφυδατωμένο δέρμα.

Επειδή πηγαίνοντας στην παραλία δεν θέλουμε τίποτα να μας χαλά τη χαλαρή διάθεση διακοπών, αυτό που χρειαζόμαστε είναι απλά οι σωστοί σύμμαχοι κάτω

από τον ήλιο.

Αν μέχρι σήμερα το αντηλιακό που χρησιμοποιούσες άφηνε λευκούς λεκέδες στο δέρμα, ήταν λιπαρό και σε έκανε να ιδρώνεις περισσότερο ή δεν μπορούσε να απλωθεί σε βρεγμένο δέρμα και όλα αυτά σου την έδιναν κάπως στα νεύρα, φέτος λανσαρίστηκε ένα αντηλιακό προϊόν που λατρέψαμε αμέσως μόλις δοκιμάσαμε και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί.

Το όνομά τους είναι Luxurious Antioxidant Invisible Spray, με 30 SPF ή 50 SPF και πρόκειται για διάφανα αντηλιακά spray που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και γρήγορα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα. Αν, λοιπόν, είσαι από αυτούς που αγαπάνε τα θαλάσσια σπορ είναι ιδανικό καθώς ψεκάζονται σε χρόνο dt και σε βρεγμένη επιδερμίδα και δεν χάνεις χρόνο περιμένοντας να στεγνώσεις ή αναζητώντας πετσέτες.

Η αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση και παράλληλη βαθιά ενυδάτωση. Χάρη στη βιταμίνη C προστατεύουν το δέρμα από την οξειδωτική φθορά, ενώ βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, αφήνοντάς τη βελούδινη χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας.

Θα τα βρεις στα φαρμακεία από την Intermed.

Keywords
Τυχαία Θέματα