Προβλέψεις Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα….

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα σου θα είναι γεμάτη. Θα αρχίσει με χαρούμενη διάθεση και μεγάλη ταχύτητα και θα καταλήξει με απίστευτη κούραση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δεν θα μπορείς με τίποτα να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου. Κάτι θα αποσπά την προσοχή σου και αυτό είναι οι διακοπές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η μεγάλη πίεση που θα νιώσεις στη δουλειά σου για να προλάβεις να τελειώσεις όλα όσα έχεις αναλάβει, θα σε φτάσει ψυχολογικά στο αμήν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις συντροφιά

με αγαπημένους σου φίλους. Τελείωσε γρήγορα τη δουλειά σου και κανόνισέ το!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το συναισθηματικό κενό που έχεις δεν θα γεμίσει με τη δουλειά. Αυτό, αν και το ξέρεις καλά, συνεχίζεις να το κάνεις, βάζοντας νέους επαγγελματικούς στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα εκνευριστείς πολύ από τα λάθη που θα δεις να γίνονται γύρω σου και θα προσπαθήσεις να τα λύσεις υψώνοντας τη φωνή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ανασφάλεια που νιώθεις θα σε κάνει να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά, πιστεύοντας πως είναι απλά μια φοβία. Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα έρθεις σε μεγάλη ρήξη με τους συναδέλφους και το αφεντικό σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην πεις πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κάτι σε έχει πιάσει και θες να τους πλακώσεις όλους στο ξύλο. Πριν το κάνεις, μέτρα από μέσα σου μέχρι το εκατό και σίγουρα θα σου περάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί να λες πως τα ξέρεις όλα, όμως στην πραγματικότητα έχεις πολλά κενά. Προσπάθησε να τα κλείσεις με μελέτη και εργασία για να μην βρεθείς εκτεθειμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τελευταία δεν έχεις την παραμικρή διάθεση για κοινωνικότητα και είσαι συνεχώς σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι. Σύντομα όμως θα ξεχυθείς ξανά στους δρόμους συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ο σύντροφός σου θα σου κάνει πολλά παράπονα πως τον παραμελείς. Και αυτή είναι η αλήθεια. Ήρθε η ώρα να του δείξεις πως τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα