WOW! Η Selena Gomez μόλις έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της -Σας αρέσει;

Οι celebrities βγήκαν από το σπίτι και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να συναντηθούν με τον προσωπικό τους κομμωτή. Πάντα άλλωστε, όλες οι γυναίκες, ακόμη και οι διάσημες, μετά από μια δύσκολη περίοδο της ζωής τους αποφασίζουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά.

Άλλες αλλάζοντας δραματικά το χρώμα και άλλες το μήκος. Χθες είδαμε την Toni Braxton με το πιο τολμηρό buzz cut ever η οποία αποδεικνύει πως ακόμη κι έτσι παραμένει απόλυτα θηλυκή.

Και τώρα έρχεται η Selena Gomez

με την πιο απροσδόκητη αλλαγή των τελευταίων μηνών. Η Selena είναι πλέον ξανθιά και μάλιστα με μια εντυπωσιακή platinum απόχρωση που έχει εντυπωσιάσει τις θαυμάστριές της.

Η star είχε υιοθετήσει και παλιότερα highlights σε caramel blonde τόνο αλλά μέχρι τώρα δεν την έχουμε δει ξανά με το τόσο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά.

Η αλήθεια είναι πως μόλις είδαμε το post στη σελίδα του beauty brand της Rare Beauty, δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

To νέο της look δημιούργησε η απόλυτη hairstylist των celebrities, Nikki Lee, ιδιοκτήτρια του Nine Zero One Salon, εκεί απ’ όπου περνούν όλες οι stars κάθε φορά που θέλουν να αποκτήσουν το τέλειο χρώμα ή κούρεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Η ίδια σχολίασε δίπλα από τη φωτογραφία της: “Νέο look και πρέπει να διαλέξω νέο κραγιόν και blush τώρα”. Τόσο απλά και λιτά.

Παράλληλα με το νέο χρώμα απόκτησε και τέλειες 70’s curtain bangs που είναι πολύ μεγάλη τάση φέτος και μας παραπέμπουν στο εμβληματικό χτένισμα της Farrah Fawcett που έχει συζητηθεί έντονα και θα του δούμε παντού.

Εμείς δεν έχουμε συνέλθει ακόμη από το σοκ και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε πως την προτιμάμε. Εσείς;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

H βραδινή ρουτίνα περιποίησης της Hailey Bieber είναι απλή και αποτελεσματική -Αξίζει να την ακολουθήσετε πιστά!

Φον ντε τεν σε μορφή στικ: Πρακτικό κι εύκολο στην εφαρμογή είναι το προϊόν που πρέπει να αποκτήσετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα