Eurovision 2023: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την Τζένη Μελιτά και η βρισιά που της ξέφυγε on air

Το βράδυ της Τρίτης 9/5 πραγματοποιήθηκε ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2023 στην «M&S Bank Arena» του Liverpool. Σε αυτόν συμμετείχαν 15 χώρες, εκ των οποίων οι 5 δεν κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/5.

Ο Α’ Ημιτελικός μεταδόθηκε όπως πάντα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Στην εκφώνηση ήταν η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά. Μάλιστα, στα social media

σχολιάστηκε έντονα η απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη, του οποίου τη θέση κάλυψη η δεύτερη.

Το γεγονός αυτό σχολίασε μέσα από την εκπομπή της στο Mega η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τους συνεργάτες της, τονίζοντας πως είναι άδικο να γίνεται σύγκριση, ειδικότερα από τη στιγμή που αυτό ήταν κάτι εντελώς καινούριο για την Τζένη Μελιτά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα και μια λέξη που, όπως η ίδια τόνισε, δεν έπρεπε κανονικά να πει.

«Δεν είναι άδικο να συγκρίνουμε κάποιον που μόλις ξεκινάει και δεν κουβαλάει καθόλου εμπειρία πάνω σε αυτό, με κάποιον που, όχι απλά το έχει κάνει πολύ, αλλά είναι και ένας άνθρωπος που μας έχει δείξει πώς λειτουργεί άριστα σε όλα αυτά τα κομμάτια.

Μη μείνουμε στη Eurovision, μιλάμε για τον Καπουτζίδη. Μη μένουμε ρε γ@μώτο κάθε φορά στη γκρίνια. Δηλαδή συγγνώμη και για την κακιά λέξη που είπα τώρα κατά λάθος. Είπα μία λέξη που δεν έπρεπε να πω…

Σκέφτομαι ότι πάντα θα υπάρχουν και λάθη και προβλήματα. Αλλά να λέμε αυτά έχουμε και πάμε με χαμόγελο, και ας περιμένουμε να δούμε… Γενικώς υπάρχει γκρίνια, τα διαβάζω», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το unfollow του Στάθη Σχίζα είναι μικροπρέπειες που δεν με εκφράζουν»

Μπέττυ Μαγγίρα για Στάθη Σχίζα: «Λέει να μην ασχολούμαστε γιατί είναι απλά ένας χωρισμός, αλλά πηγαίνει στον Αρναούτογλου»

Τέτα Καμπουρέλη: «Με ενόχλησε όταν με είπαν νυχού, αναβάθμισα το επάγγελμα στη χώρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα