Transparent Bags! Επέστρεψαν και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις streetstyle εμφανίσεις!

Στις εβδομάδες μόδας λατρεύουμε εκτός από τις κολεξιόν των αγαπημένων μας σχεδιαστών να παρατηρούμε και μοναδικές streetstyle εμφανίσεις! Αυτό συμβαίνει γιατί όλα τα it girls του πλανήτη (fashion bloggers & celebrities ) που αγαπούν τη μόδα, μας παρουσιάζουν την πιο casual εκδοχή ρούχων και αξεσουάρ που σε κάθε μια από εμάς μπορεί να έμοιαζαν αταίριαστα.

Ποια θα σκεφτόταν στο παρελθόν να συνδυάσει μια φούστα από παγιέτα με τα αγαπημένα της sneakers και όμως… αυτό

αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων. Τα κορίτσια λοιπόν αυτά πια, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία της μόδας και τα κομμάτια που θα επιλέξουν να φορέσουν είναι στα σίγουρα το επόμενο trend.

Ένα από τα αξεσουάρ που είδαμε να έχει υιοθετηθεί από τις μεγαλύτερες fashionistas είναι οι διάφανες τσάντες. Είχαν περίπου μια δεκαετία να εμφανιστούν στο προσκήνιο και πολλοί σχεδιαστές όπως ο οίκος Celine, Valentino, Ο Karl Lagerfeld για τον οίκο chanel την πρότειναν για αυτή την άνοιξη καλοκαίρι.!

Μια τσάντα από pvc που όπως είδαμε σαν υλικό χρησιμοποιήθηκε σε ρούχα και αξεσουάρ αυτή τη χρονιά, θα είναι η επιλογή μας για τις βόλτες μας στις ηλιόλουστες μέρες.

Αυτή η τσάντα λοιπόν, λειτουργεί σαν “κλειδαρότρυπα” που επιτρέπει στους γύρω σου να παρατηρήσουν οτιδήποτε έχεις μέσα σε αυτή και χρειάζεσαι μαζί σου.

Η επιλογή της λοιπόν μπορεί να είναι “καταστροφική” αν είσαι από τα κορίτσια που στην τσάντα τους επικρατεί χάος. Όμως από την άλλη μπορεί να “απογειώσει” το καθημερινό σου outfit αν προσέχεις τα πράγματα που θα βάλεις μέσα σε αυτή και να πραγματοποιήσεις μια super stylish εμφάνιση.

Το πορτοφόλι σου, το ρουζ σου και ένα κραγιόν είναι μερικά από τα πράγματα που θα σου προτείνουμε να επιλέξεις.

Εδώ θα δεις φωτογραφίες από τις πιο ωραίες streetstyle εμφανίσεις αλλά την οικονομική της εκδοχή για να την κάνεις δική σου!

STRADIVARIUS

Keywords
Τυχαία Θέματα