Πρώην αστυνομικός σκότωσε τη γυναίκα του τυφλωμένος από ζήλια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠρώην αστυνομικός σκότωσε τη γυναίκα του τυφλωμένος από ζήλιαΣάββατο, Μάρτιος 10, 2018 - 15:00

❱❱ Η παθολογική ζήλια «τύφλωσε» έναν 62χρονο συνταξιούχο αστυνομικό στη νότια Κέρκυρα, ο οποίος...

... δεν δίστασε να γράψει τον επίλογο στη διαταραγμένη οικογενειακή ζωή του με την 56χρονη σύζυγό του πυροβολώντας την εν ψυχρώ με την καραμπίνα του. Το στυγερό έγκλημα, που έχει αναστατώσει την περιοχή, ήταν η αιματηρή αυλαία στον παράφορο έρωτα του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Για την άτυχη ξενοδοχοϋπάλληλο

Αμαλία Κουρή, η οποία δούλευε σε πολυτελή ξενοδοχεία, ο γάμος της με τον Κ.Μ. ήταν ο τρίτος, ενώ από τους δύο προηγούμενους είχε αποκτήσει από ένα παιδί. Δύο κόρες έχει από προηγούμενο γάμο και ο συνταξιούχος αστυνομικός από την Πρέβεζα, αλλά δεν είχε επαφές μαζί τους... Φαινομενικά το ζευγάρι ζούσε μια καλή ζωή στην περιοχή του Αλευροπαρίου.

Ομως, η ζήλια που ένιωθε ο 62χρονος για την εμφανίσιμη σύζυγό του τον «έτρωγε». Φίλοι του θύματος θυμούνται ότι όποτε της έκαναν κάποιο κομπλιμέντο ακολουθούσε ομηρικός καβγάς!

Χθες, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ξέσπασε μεταξύ τους ακόμη ένας τσακωμός, που απέβη μοιραίος, καθώς ο πρώην αστυνομικός έκοψε με την καραμπίνα του το νήμα της ζωής της γυναίκας του. Γνωρίζοντας ότι είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθεί, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ομολόγησε το άγριο φονικό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα τοπικά START TV και RADIO ΚΕΡΚΥΡΑ 100,1 λέγεται ότι ο δράστης είχε πάθος με τον τζόγο, ενώ ως αστυνομικός είχε συχνά προστριβές με συναδέλφους του. Ομως, είχε παρελθόν και στις εκρήξεις ζηλοτυπίας. Το 2005, έπειτα από καβγά με την πρώην σύζυγό του, την έριξε από το μπαλκόνι του σπιτιού! Η γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη με C-130 στην Αθήνα, αλλά ο τραυματισμός της αποδόθηκε τελικά σε ατύχημα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
αμαλια κουρη
Τυχαία Θέματα