Hell’s Kitchen: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στην πρεμιέρα!

Η πρεμιέρα του Hell’s Kitchen ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της παίκτριας που δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει σε όλα όσα ζήτησε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Αρχικά οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η κόκκινη ομάδα ήταν τα κορίτσια και η μπλε τα αγόρια. Οι γυναίκες έχασαν στη πρώτη δοκιμασία του παιχνιδιού κι έτσι έπρεπε να θέσουν δύο παίκτριες υποψήφιες για αποχώρηση. Αυτές ήταν η Σεμίνα Κατσίβα και η Ιωάννα Βουτσά. Παρόλα αυτά, ο Έκτορας είχε αντίθετη άποψη γι’ αυτό και κάλεσε μπροστά τη Δέσποινα Εκατομμάτη,

η οποία και αποχώρησε.

Πρεμιέρα για το Hell’s Kitchen: Δείτε την έναρξη του νέου reality μαγειρικής!

«Από την αρχή σας είπα ότι θέλω να είμαι δίκαιος. Σήμερα ασχολήθηκα μόνο με τη Δέσποινα. Είδα ότι ήσουν πάρα πολύ αδύναμη. Και λόγω του ότι δεν έχεις ξανακάνει ίσως αυτά τα πράγματα ασχολήθηκα αποκλειστικά με σένα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν απέδωσε. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις ένα άλλο είδος κουζίνας. Δεν μπορείς, όμως, να κάνεις τη δική μου κουζίνα. Η Δημοκρατία είναι το ωραιότερο επίτευγμα που έχει δημιουργήσει αυτός ο τόπος. Εδώ μέσα όμως δεν υπάρχει Δημοκρατία. Στο εστιατόριό μου αποφασίζω εγώ. Γι’ αυτό Δέσποινα εσύ δεν πρέπει να μείνεις μαζί μας. Δώσε μου την ποδιά σου», της είπε ο Έκτορας κατά την αποχώρηση της.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 2018: Αυτοί είναι οι νικητές στο αγώνισμα Ελλάδα-Ρουμανία-Τουρκία!

Keywords
Τυχαία Θέματα