Ο Γιώργος Τσαλίκης μας δείχνει τον 16χρονο γιο του και είναι ένας κούκλος (φωτό)

Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη, Βασίλης, έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 16 του χρόνια! Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει, και τη σχολίασε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Ο Βασίλης Τσαλίκης είναι ένας κούκλος και κάνει συνέχεια τον μπαμπά του περήφανο. Ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε τη φωτογραφία τους και ανέφερε πως όσο μεγαλώνει ο γιος του τόσο πιο δύσκολες είναι οι αγκαλιές.

Δες το υπέροχο post του τραγουδιστή που συγκέντρωσε μέσα σε λίγα λεπτά πολλά σχόλια και likes:

Δυσκολεύουν

οι αγκαλιές στα 16 γιε μου …ε?
Εδώ στα 12 ήταν λίγο πιο εύκολο
Σ αγαπάω τόσο πολύ .. είσαι τόσο καλό παιδί έχεις τέτοια καλοσύνη στη ψυχή σου ..
Είσαι πολύ ικανός .. είμαι περήφανος για σένα και εύχομαι η ζωή σου να είναι μόνο στο φως , στη χαρά , στην ευτυχία γιατί αυτό μόνο σου αξίζει ..!
Πιστεύω σε σένα πολύ !
Προχώρα δυνατά ..
Θα είμαι πάντα δίπλα σου ..!
Να τα χιλιασεις ... @billtsalikis_

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δυσκολεύουν οι αγκαλιές στα 16 γιε μου …ε? Εδώ στα 12 ήταν λίγο πιο εύκολο Σ αγαπάω τόσο πολύ .. είσαι τόσο καλό παιδί έχεις τέτοια καλοσύνη στη ψυχή σου .. Είσαι πολύ ικανός .. είμαι περήφανος για σένα και εύχομαι η ζωή σου να είναι μόνο στο φως , στη χαρά , στην ευτυχία γιατί αυτό μόνο σου αξίζει ..! Πιστεύω σε σένα πολύ ! Προχώρα δυνατά .. Θα είμαι πάντα δίπλα σου ..! Να τα χιλιασεις ... @billtsalikis_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις 23 Αύγ, 2019 στις 11:20 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Ράπτη – Κίμων Μπάλλας: Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία από το γάμο τους!- Μπορείς να τη δεις ΕΔΩ!

Στα δικαστήρια η Κατερίνα Στανίση- Τι συνέβη;- Όλες οι λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη της τραγουδίστριας

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό στο ηλιοβασίλεμα και ο απολογισμός του καλοκαιριού!- Δες τι πόσταρε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα