To προϊόν που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας καλοκαιρινή λάμψη όλους τους επόμενους μήνες

Οι διακριτικές λάμψεις στην επιδερμίδα χαρίζουν νεανική όψη και μια αίσθηση δροσιάς που σας αρέσει πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιείτε  highlighters όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο όταν το δέρμα είναι μαυρισμένο και γοητευτικό. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε για άλλη μια φορά τα καλύτερα, ξέρουμε άλλωστε πόσο ζηλεύετε το μακιγιάζ της Rihanna και ειδικά τα σημεία που φωτίζει με εξαιρετικό τρόπο.

Ναι σωστά καταλάβατε. Πρόκειται για τα Fenty Beauty Match

Stix Shimmer. Τα αγαπημένα προϊόντα που έχετε πάντα μαζί σας αφού μία μόνο πινελιά αρκεί για να προσφέρει ανανέωση σε όλο το πρόσωπο. Τη φετινή σεζόν 5 νέες αποχρώσεις έρχονται να προστεθούν στη σειρά που θα χαρίσουν χαρίστε φως και χρώμα στα ζυγωματικά. Πρόκειται για ένα απαλό και αέρινο, σε μορφή κρέμας προϊόν που αποκτά την αίσθηση πούδρας αμέσως μετά την εφαρμογή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 25 Αύγ, 2019 στις 2:29 μμ PDT

Πώς θα το απλώσετε: Δεν χρειάζεται αν χρησιμοποιήσετε πινέλο. Το εφαρμόζετε απευθείας στο σημείο που θέλετε και στη συνέχεια το “δουλεύετε” με τα δάχτυλα. Αν θέλετε ένα διάφανο αποτέλεσμα απλώστε μικρή ποσότητα στο πάνω μέρος της παλάμης σας, κάνετε ελαφρύ  blending και εφαρμόστε το ταμποναριστά αυτή τη φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 24 Αύγ, 2019 στις 3:45 μμ PDT

Η πρακτική συσκευασία κλείνει με μαγνήτες που σημαίνει πως μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας χωρίς φόβο να λερώσετε το εσωτερικό της τσάντας ή του clutch.

H Rihanna έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο προϊόν: “Βλέπω αυτά τα Shimmer Skinsticks όπως κοιτάζω τα ρούχα μου στην ντουλάπα. Τι διάθεση έχω σήμερα; Για κάτι fun; Να μοιάζω με alien; Να γίνω sexy ή να δείχνω περίεργη; Μήπως έχω διάθεση απλά να είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας; Εσείς αποφασίζετε. Το θέμα είναι πως υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και είναι τόσο διασκεδαστικές. Απλά παίρνετε αυτές που σάς αρέσουν, τις φέρνετε κοντά για να κολλήσουν με τους μαγνήτες τους και τις χρησιμοποιείτε ανάλογα με τη διάθεση, τα ρούχα σας και την περίσταση”.

Διαβάστε ακόμη:

Τα make up looks που πρέπει να αποκτήσετε μέσα στο Σεπτέμβριο

Δείτε τα κουρέματα που θα συζητηθούν πολύ τους επόμενους μήνες

Keywords
Τυχαία Θέματα