To νέο hair look της Kristen Stewart της χαρίζει τον τίτλο της πιο cool παρουσίας στο κόκκινο χαλί

H Kristen Stewart είναι το πιο cool κορίτσι της showbiz. Φορά το ίδιο αριστουργηματικά το σκισμένο τζιν και το λευκό tshirt με το Chanel tweed σακάκι. Εκείνο όμως που την κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστή και “it girl” όχι με την κλασική έννοια αλλά με την εντελώς ξεχωριστή και

απόλυτα δική της είναι το hair look και το make up. Καταφέρνει να συντηρεί το νέο-punk ύφος της χαρίζοντας μια γοητευτική και chic πινελιά που κάποιες φορές είναι δύσκολο ακόμη και για εμάς να την χαρακτηρίσουμε με μία λέξη.

Ακόμη κι όταν βάφει τα φρύδια σε icy blonde απόχρωση ή απλώνει στα βλέφαρα neon πράσινη σκιά το αποτέλεσμα είναι μεταμοντέρνα κομψό. Και κάθε φορά που οι beauty experts την ετοιμάζουν για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί γνωρίζουμε πως μας περιμένει μία ακόμη έκπληξη.

Ναι, αυτό ακριβώς συνέβη και στην 45η επέτειο του American Film Festival στο Deauville όπου η Stewart εμφανίστηκε με ένα ακόμη ξεχωριστό hairlook. Αυτή τη φορά έβαψε τα μαλλιά της ροζ. Το shaggy pixie απέκτησε ένα rock and roll ύφος χάρη στη διχρωμία που μόνο η συγκεκριμένη μπορεί να υποστηρίξει. Κράτησε την ξανθιά βάση στα μαλλιά της και δημιούργησε ροζ πινελιές στις άκρες. Και για το νέο της look υπεύθυνος είναι ο προσωπικός της hairstyist και φίλος Adir Abergel.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Stewart (@___kristenstewart___) στις 13 Σεπ, 2019 στις 12:06 μμ PDT

Συνδύασε το hair look με τις ψηλοτάκουνες Louboutin γόβες και πουκάμισο που παραπέμπει στα 90’s. Όσο αφορά το μακιγιάζ ακολούθησε τη χρωματική γκάμα της δημιουργίας που φορούσε απλώνοντας στα μάτια κοραλί, shimmer γαλάζιες και μπλε αποχρώσεις ενώ για χείλη και ζυγωματικά επέλεξε το πορτοκαλί χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I Was Born To Love You (@kristen_stewart_jaymes) στις 13 Σεπ, 2019 στις 7:19 πμ PDT

Η Kristen είναι η μούσα της νέας γενιάς. Απενεχοποιημένη, instyle αλλά με τον δικό της τρόπο, chic και punk μαζί αλλά κυρίως μια σύγχρονη γυναίκα που ακολουθεί μεν τους beauty και fashion κανόνες και trends αλλά χωρίς να θυμίζει την άψογη εικόνα των μοντέλων. Κι εμάς μας αρέσει πολύ.

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τη μοναδική beauty συνήθεια που δεν θα κόψει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Το μανικιούρ της Kate Hudson είναι η ωραιότερη εκδοχή της μεγαλύτερης τάσης της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα