To νέο eyebrow look της Kaia Gerber σηκώνει συζήτηση

Η Kaia Gerber έχει τα ωραιότερα φρύδια της modeling biz και δεν το λέω εγώ το λένε οι πιο γνωστοί make up artists του κόσμου. Και δεν εννοούν τα πιο έντονα όπως για παράδειγμα της Cara Delevingne αλλά τα πιο καλοσχηματισμένα και αρμονικά σε σχέση με το πρόσωπο της.

Παρ’ όλα αυτά ως σωστή επαγγελματίας που είναι (παρά τα 17 της χρόνια) τα θυσίασε για χάρη του Alexander Wang και του fashion show του που πραγματοποιήθηκε

πριν από 3 ημέρες στο One Hanson Place, στη Νέα Υόρκη. Η make up artist της Nars Diane Kendal αποφάσισε να βάψει τα φρύδια σε 42 μοντέλα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Gerber. Όπως δήλωσε ήθελε να δημιουργήσει διάφανα φρύδια, χαρίζοντας ένα πιο cool και καθαρά 90’s look.

Τα φρύδια βάφτηκαν τόσο ανοιχτά που ήταν σχεδόν ανύπαρκτα ακόμα και στα μοντέλα που είχαν σκούρα επιδερμίδα. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο οι hairstylists στα παρασκήνια τράβηξαν τα μαλλιά πίσω πολύ σφιχτά και sleek με τις εντυπωσιακές pigtails να κάνουν την διαφορά. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά των μοντέλων και ιδιαίτερα τα φρύδια αφού αυτό ήταν το σημείο αναφοράς του μακιγιάζ.

Και δεν έφτανε που έβαψαν τα φρύδια, οι make up artists άπλωσαν φον ντε και κονσήλερ ώστε να τους χαρίσουν λάμψη,έμφαση και ακόμα πιο άχρωμο φινίρισμα.

Η αλήθεια είναι,και μεταξύ μας τώρα, ότι δεν είναι ένα καθημερινό και φορέσιμο look. Γιατί αν δεν είσαι Gaia Gerber που οπως κι αν εμφανιστεί παραμένει μια κούκλα, μάλλον περίεργο θα είναι το αποτέλεσμα και διόλου κολακευτικό. Στα shows και στις φωτογραφήσεις όλα επιτρέπονται και τα περισσότερα φαίνονται υπέροχα. Στην πραγματική ζωή και στο φως της ημέρας τα πράγματα είναι λιγάκι διαφορετικά.

Εν ολίγοις δεν θα σας πρότεινα να το υιοθετήσετε εκτός αν είστε fan του Alexander Wang ή ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ακολουθούν πιστά κάθε τάση όσο αντισυμβατική ή μη γοητευτική είναι.

Διαβάστε ακόμη:

Η Catherine Zeta Jones εδώ και χρόνια επιμένει ελληνικά στην περιποίησης της επιδερμίδας της

Οι ωραιότερες μονές σκιές ματιών στην περίπτωση που θέλετε μία και καλή

Keywords
Τυχαία Θέματα