H πιο γνωστή boho fashion blogger μας δείχνει 5 εκπληκτικά σύνολα για όλη την εβδομάδα

Η Julie Sarinana είναι μια πασίγνωστη fashion blogger και στο instagram την ακολουθούν πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι. Η ίδια έχει ένα ιδιαίτερο boho- California chic style που μας αρέσει πολύ. Ξεκίνησε την καριέρα της στο blogging το 2009 όταν άρχισε τις σπουδές της στη μόδα και από τότε είδε την καριέρα της ως blogger

να εκτοξεύεται.

Η ίδια συμβουλεύει τους μελλοντικούς bloggers: «Η κύρια συμβουλή μου σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ένα blog είναι να παραμείνει αληθινός στο ποιος είναι και στο τι πιστεύει. Ο κόσμος του blogging μπορεί να γίνει η δουλειά των ονείρων σου αλλά πρέπει να ξέρεις πώς θα παραμείνεις συγκεντρωμένος, παθιασμένος και το πιο δύσκολο; Επιμελής! Τέλος, να είσαι μοναδικός- υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες blogs και έτσι πρέπει να βρεις το στιλ σου και να μην φοβάσαι να είσαι διαφορετικός και να λες αυτό που σκέφτεσαι και να διασκεδάζεις».

#Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο αεροδρόμιο η Julie επέλεξε να φορέσει μια μπεζ καμπαρτίνα, λευκό παντελόνι και ασημί sneakers.

#To καρό blazer της Julie συνδυάζεται υπέροχα με μια κομψή ζώνη και καπέλο.

#Δες πόσο ωραίο φαίνεται το total leather look. Ψάξε στην ντουλάπα σου για μια δερμάτινη φούστα (σίγουρα θα έχεις μια) και συνδύασέ την με μαύρο πουκάμισο (αν έχεις δερμάτινο ακόμα καλύτερα) και δερμάτινα μποτάκια.

#Το καφέ συνδυάζεται φανταστικά με το εκρού και δημιουργείται μια πολύ όμορφη αντίθεση που μας αρέσει πολύ.

#Συνδύασε μια μεταλλιζέ μίνι φούστα με πουλοβεράκι και φλατ μποτάκια και κλέψε όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Διαβάστε ακόμα: Η Βlake Lively φοράει φόρεμα του 1999 και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της

Keywords
Τυχαία Θέματα