To μοναδικό beauty προϊόν που υπάρχει πάντα στην τσάντα της Jennifer Garner

Κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες βλέπουμε κάποιες συνήθειες και looks που ή μας απογοητεύουν ή μας κάνουν να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια. Βλέπουμε για παράδειγμα τα φρύδια που τότε μισούσαμε και λίγο μετά εξαφανίσαμε αλλά τώρα θα θέλαμε να έχουμε όσο τίποτα άλλο. Τα ροζ μαλλιά που τολμήσαμε να βάψουμε για λίγο αλλά και τα ανεκδιήγητα ροζ, μεταλιζέ κραγιόν.

Η Jennifer Garner η οποία είναι μεν star

αλλά έχει υπάρξει έφηβη και επίσης φυλάει κάποια άλμπουμ από τότε εκείνο που την τρομάζει είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι έχει καεί από τον ήλιο μετά από ώρες κάτω από αυτόν στην παραλία. Το εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της και είναι κάτι με το οποίο οι περισσότερες ταυτιζόμαστε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις 24 Ιαν, 2019 στις 8:09 πμ PST

Δεν γνωρίζαμε άλλωστε τίποτα για την ηλιακή ακτινοβολία και μας αρκούσε να μαυρίσουμε ακόμη και αν το προηγούμενο στάδιο ήταν το απόλυτο κοκκίνισμα και ο πόνος. Το πολύ πολύ να απλώναμε τεράστιες ποσότητες λαδιού με ελάχιστο δείκτη προστασίας περισσότερο γιατί μας άρεσε το άρωμα του και έκανε το δέρμα να λάμπει.

Η Garner μάλιστα λέει ότι καθόταν ατελείωτες ώρες με την αδερφή της στην παραλία και ψήνονταν κάτω από τον ήλιο. Αν δεν ένιωθαν το δέρμα τους να καίει δεν έφευγαν. Κι εκεί γύρω στα 30 της διάσημη πλέον και πρόσωπο της Neutrogena έμαθε τα πάντα για τις ηλιακές ακτίνες και τη ζημιά που προκαλούν στο δέρμα αλλά και για την σωτήρια χρήση του αντηλιακού. Ήθελε απλά να σταματήσει τη ζημιά που είχε ξεκινήσει να κάνει στο δέρμα της και να ενημερώσει όλο τον κόσμο γι’ αυτό. Τώρα πια υπάρχει ένα αντηλιακό σε κάθε γωνία του σπιτιού της, ακόμη και δίπλα από την πόρτα.

Και δεν είναι το μόνο προϊόν με το οποίο έχει εμμονή. Στα προϊόντα της καθημερινής της ρουτίνας συμπεριλαμβάνεται πλέον και το lip balm Neutrogena Hydroboost Lip Treatment. Και μάλιστα έχει μερικά ακόμη αχρησιμοποίητα ώστε να χαρίζει στους φίλους της.

Μάλλον πρέπει να ακολουθήσετε όλα όσα κάνει η Garner. Eίναι απλές αλλά σοφές κινήσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 10 κανόνες περιποίησης του προσώπου που πρέπει να ακολουθήσετε την Άνοιξη!

H Ημέρα της Γυναίκας φέτος αποκτά μια εξωτική εσάνς

Keywords
Τυχαία Θέματα