To μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι η Άνοιξη η ίδια και πρέπει να το αντιγράψετε asap!

Η Chiara Ferragni μόλις έγινε μητέρα για δεύτερη φορά αφού πριν από μερικές ημέρες γέννησε το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, τη Vittoria.

Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της γέννα της ενώ σύστησε στους θαυμαστές της τη μικρή της λίγη ώρα αφού ήρθε στον κόσμο.

Και αμέσως μετά την είδαμε με απίθανα outfits μιας και φρόντισαν οι διασημότεροι οίκοι μόδας να της κάνουν δώρο υπέροχα μικροσκοπικά ρούχα που ταιριάζουν στην αισθητική της μητέρας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Η Chiara, από την πλευρά της δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να ποστάρει, τόσο το σπίτι της που ήταν γεμάτο λουλούδια και μπαλόνια αλλά και τον γιο της, Leo αλλά και τον συγκινημένο σύζυγο της.

Εκείνο που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν πως ακόμη και λίγη ώρα πριν ή μετά τη γέννα η διάσημη influencer είχε άψογο beauty look.

Τέλεια κυματιστά μαλλιά αλλά και το εμβληματικό της nude, λαμπερό make up look. Παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει τις βόλτες της παρέα με τα δύο της παιδιά, στο κέντρο της πόλης αλλά και τις φωτογραφίσεις.

Στην τελευταία μάλιστα έχει υιοθετήσει ένα απίθανο μανικιούρ που είναι η Άνοιξη η ίδια. Πρόκειται για ένα rainbow nail look που λατρέψαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Κάθε νύχι έχει διαφορετικό χρώμα του ουράνιου τόξου και με ombre εφέ που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Αν έχετε ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας άμεσα είναι το look που θα αντιγράψετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Βγάλτε τη μάσκα προστασίας και φορέστε την ωραιότερη sheet mask -5 για να επιλέξετε!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποιο nail look θα υιοθετήσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα