Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το ταξίδι στην Ιταλία και οι φωτογραφίες που πρόδωσαν το «μυστικό» τους

Πρόκειται για δύο αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. O λόγος για τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, οι οποίοι αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έγινε πολύς λόγος για τον αν συνεχίζουν να είναι ζευγάρι.

«Δεν ένιωσα ποτέ πως η ζωή μας ήταν κρεμασμένη στα περίπτερα. Όσο περνάει από το χέρι μου, δεν θέλω να συμβαίνει αυτό. Τώρα, αν θέλει ο καθένας να γράφει οτιδήποτε του έρχεται, ας τα

γράφει. Εγώ δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Δεν έψαξα ποτέ στα περίπτερα για να δω αν έχουν γράψει κάτι για μένα. Αυτά που έχω πει είναι όσα συμβαίνουν, από εκεί και πέρα δεν με απασχολεί. Όταν για δύο χρόνια δεν έχω μιλήσει εγώ η ίδια για τη ζωή μου, τότε όσα γράφονται μπορεί να είναι και ό,τι πιο «αυθαίρετο» υπάρχει», δήλωσε ο Πάνος Βλάχος για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

Ο Πάνος και η Ιωάννα επέστρεψαν από την Αμερική, στην Ελλάδα για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ωστόσο, όπως φαίνεται αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο την καθημερινότητα και να κάνουν ένα ταξίδι παρέα. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία και πέρασε ευτυχισμένες στιγμές.

Το μυστικό τους πρόδωσαν τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στους προσωπικούς του λογαριασμού στο Instagram. Όχι, δεν δημοσίευσαν κάποια κοινή τους φωτογραφία, αλλά “ανέβασαν” και οι δύο στιγμιότυπα από τη ρώμη.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη λεζάντα «Be Italian it», ενώ ο Πάνος Βλάχος πόζαρε από τους δρόμους της Ρώμης γράφοντας στο προφίλ του: «Bella Ciao».

Δείτε ακόμη: Κι όμως! Ο Λευτέρης Σουλτάτος τρολάρει τη Βάσω Λασκαράκη για τις μαγειρικές της ικανότητες

Keywords
Τυχαία Θέματα