Celebrity make up artists: Αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους ματ κόκκινα κραγιόν

Ο χειμώνας είναι εδώ και το προϊόν χειλιών που υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ σας είναι το lip balm. Έρχονται οι γιορτές όμως και σκέφτεστε ποια make up looks θα υιοθετήσετε τα Χριστούγεννα και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εκτός από το highlighter και το μαύρο eyeliner θα χρειαστείτε σίγουρα ένα κόκκινο, ματ

κραγιόν. Ναι, είναι αναμφισβήτητα το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα με το γιορτινό μακιγιάζ κι εκείνο που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση αν δεν έχετε το χάρισμα να δημιουργείτε looks που μοιάζουν με επαγγελματικά.

Φυσικά το χειμώνα το κόκκινο κραγιόν είναι ματ αφού χαρίζει ένα πολύ έντονο φινίρισμα και παραμένει στη θέση του για ώρες.

Εμείς δεν θα σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Θα σας αποκαλύψουμε εκείνα που αγαπούν πολύ οι celebrity make up artists. 

Ας τα δούμε:

Nars Velvet Matte Liptick Pencil, Dragon Girl: Πρόκειται για ένα cult κραγιόν σε μορφή μολυβιού που χρησιμοποιεί ο Neil Scibelli στην Elle Macpherson και την Larsen Thompson. Το χρώμα του είναι ζωηρό και το φινίρισμα που αφήνει στα χείλη βελούδινο. Η μορφή του είναι ότι πιο πρακτικό αφού μπορείτε να κάνετε αρχικά το περίγραμμα και στη συνέχεια να το απλώσετε σε όλη την επιφάνεια.

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain, No 12: Είναι το αγαπημένο προϊόν του Marcio Abraao. Πρόκειται για μια κόκκινη απόχρωση του κερασιού που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Κατάλληλο για τα parties girls που θέλουν να απλώσουν το κραγιόν τους πριν φύγουν και να το αφαιρέσουν όταν επιστρέψουν.

Urban Decay Vice Lipstick Mega Matte, No 714: Ο Allan Avendano, make up artist της Vanessa Hudgens, έχει πάντα μαζί του το συγκεκριμένο κόκκινο, ματ κραγιόν. Είναι τόσο άνετο στα χείλη σε αντίθεση με τα περισσότερα ματ κραγιόν. Απλώνεται με ιδιαίτερη ευκολία ακόμη και κατευθείαν ενώ ταυτόχρονα είναι 100% cruelty free.

Extra tip: Μην ξεχνάτε να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας πριν απλώσετε το ματ κραγιόν αν θέλετε να δείχνει τέλειο.

Διαβάστε ακόμη:

Crystal nails: Το κατάλληλο look αν θέλετε super λάμψη τα φετινά Χριστούγεννα

Πριν απλώσετε το ματ κραγιόν σας απόψε θα κάνετε ένα φυσικό scrub στα χείλη

Keywords
Τυχαία Θέματα