The hat issue! Τα καπέλα του καλοκαιριού και 5 στυλ για να βρείτε το δικό σας αγαπημένο

Τα αξεσουάρ που τόσο αγαπάμε εμείς οι γυναίκες δεν παίζουν απλά σημαντικό ρόλο για την ολοκλήρωση ενός outfit αλλά είναι το Α και το Ω και αυτο γιατί μια λάθος επιλογή μπορεί πραγματικά να “καταστρέψει” ακόμη και το πιο προσεγμένο σύνολο.

Κάθε σεζόν νέες τάσεις σε αξεσουάρ (τσάντες, κοσμήματα, καπέλα) κάνουν την εμφάνιση τους και κάπως έτσι δημιουργούνται τα trends αλλά και οι τέλειες φωτογραφίσεις με τις fashionistas που τα κρατούν και λατρεύουμε να τα παρακολουθούμε στο Instagram.

Αυτή

τη σεζόν λοιπόν τα καπέλα πρωταγωνιστούν, προτείνονται από τους διάσημους οίκους του εξωτερικού ως must-have κομμάτι όχι μόνο για την παραλία αλλά και για τις καθημερινές μας εμφανίσεις και εδώ σου έχω βρει τα 5 καλύτερα στιλ, ένα για κάθε περίσταση.

The Classic:

Αυτό το κλασσικό καπέλο με την μαύρη κορδέλα στο γείσο δεν φεύγει ποτέ μα ποτέ από την μόδα! Φόρεσε το στις εμφανίσεις σου στην πόλη και όχι μόνο. Ταιριάζει ιδανικά με λευκό λινό φόρεμα για every day outfit.

The logo hat

logo των διάσημων οίκων πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια σε ρούχα και αξεσουάρ, δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν και από τα αγαπημένα μας καπέλα.

The open up!

Αν είσαι φανατική fashionista σίγουρα θα λατρέψεις αυτό το ιδιαίτερο καπέλο που είναι η επιτομή του στιλ ! Είναι ανοικτό στο επάνω μέρος , ιδιαίτερα chic και η αγαπημένη μας επιλογή για φέτος το καλοκαίρι.

The Big one

Αυτό το καπέλο που συνήθιζαν να φορούν δεκαετίες τώρα οι μεγαλύτερες σταρ του σινεμά είναι η επιλογή που σου προτείνουμε για την παραλία! Θα σου προσφέρει 100% κάλυψη από τον ήλιο και απαράμιλλο στυλ.

The message hat

Τα καπέλα με μήνυμα έκαναν την εμφάνιση τους 2 χρόνια πριν και παραμένουν στο προσκήνιο με σκοπό να πουν αυτά που θέλεις με chic τρόπο όπως Do not disturb.

Keywords
Τυχαία Θέματα