The Wall: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το νέο τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Το The Wall έρχεται στην prime time ζώνη του Ant1 και αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού και η πρεμιέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, έχει οριστεί για την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21:00.
Στην ανακοίνωση του σταθμού, αναφέρεται:
«…Δύο παίκτες που τους ενώνουν πολλά και ξεχωρίζουν
Με ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι ενισχύει το πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν. Το “The Wall”, έρχεται στις οθόνες μας με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ένα από τα πιο συναρπαστικά και πρωτότυπα παιχνίδια τo “The Wall”, έρχεται στον ΑΝΤ1, την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21:00. Το ιδιαίτερο στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να αλλάξει, κυριολεκτικά, τα πάντα στη στιγμή!
To “The Wall”, έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έχει αποκτήσει μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα πολλούς fan, ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες. Απόδειξη; Ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ το Δεκέμβριο του 2016 και αυτή τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερες από 20 χώρες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις ΗΠΑ πήρε το πράσινο φως και για 3η συνεχόμενη σεζόν, μόλις πριν λίγες εβδομάδες.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:
Είναι ένας συνδυασμός γνώσεων τύχης και καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο μελών της ομάδας που παίρνει μέρος. Λίγη τύχη, λίγη παραπάνω ικανότητα και πολλά λεφτά περιγράφουν με λίγες λέξεις το “The Wall”.
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:
Σε κάθε επεισόδιο παίρνει μέρος μία ομάδα δύο ατόμων. Τα άτομα συνδέονται μεταξύ τους με οποιοδήποτε είδος σχέσης (φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, συνάδελφοι, συμφοιτητές, σύζυγοι κ.ά).
Βασικό στοιχείο, το background story της ομάδας των δύο. Είναι άνθρωποι που τους ενώνουν πολλά και ξεχωρίζουν με τις πράξεις τους. Πρόκειται για άτομα που αντιμετωπίζουν τη ζωή και τα προβλήματά της – μικρά ή μεγάλα – με θάρρος, χιούμορ και θετική ενέργεια.
Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ:
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πάντα με το ζευγάρι ενάντια στον «Τοίχο». Τους δίνει κουράγιο και δύναμη, τους παρηγορεί όταν χάνουν μεγάλα ποσά ή όταν δεν κερδίζουν το μέγιστο δυνατό. Και φυσικά πανηγυρίζει μαζί τους στην επιτυχία τους.
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ:
Μία επιβλητική κατασκευή led video, είναι ο τοίχος που είναι και το βασικό στοιχείο του σκηνικού. Από τον «Τοίχο» πέφτουν μπάλες που οδηγούνται σε υποδοχές, που αντιστοιχούν σε διαφορετικά ποσά.
ΔΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
1ος Γύρος: Ελεύθερη Πτώση:
Το ζευγάρι απαντάει από κοινού σε 5 ερωτήσεις. Οι μπάλες πέφτουν από οποιοδήποτε σημείο του «Τοίχου» και πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση πριν φτάσουν στις υποδοχές. Αν έχουν απαντήσει σωστά, οι μπάλες γίνονται πράσινες και τα ποσά αθροίζονται στο συνολικό ποσό. Αν έχουν απαντήσει λάθος, οι μπάλες γίνονται κόκκινες και τα ποσά αφαιρούνται. Για να προκριθεί στον επόμενο γύρο, το ζευγάρι πρέπει να έχει κερδίσει κάποιο ποσό σε αυτό το γύρο έστω και μικρό. Το ποσό που κερδίζει «κλειδώνει» και είναι το ελάχιστο που θα κερδίσει το ζευγάρι με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.
2ος & 3ος Γύρος:
Το ένα μέλος του ζευγαριού πηγαίνει σε χώρο απομονωμένο από το υπόλοιπο σκηνικό. Μόνη του υποχρέωση, να απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις. Δεν έχει καμία εικόνα πως εξελίσσεται το παιχνίδι, ούτε αν έχει απαντήσει σωστά ούτε τι ποσά κερδίζουν με τις σωστές απαντήσεις, ούτε τι χάνουν με τις λάθος.
Το άλλο μέλος του ζευγαριού επιφορτίζεται να προκαλέσει την τύχη, μιας και σε αυτούς τους δύο γύρους είναι αυτό που αποφασίζει από που θα πέσουν οι μπάλες και κατά συνέπεια που είναι πιθανό να οδηγηθούν.
Λίγο πριν το τέλος του 3ου γύρου, το μέλος του ζευγαριού που είναι απομονωμένο καλείται να αποδεχθεί αν θα φύγουν με το ελάχιστο εγγυημένο ποσό από τον 1ο γύρο, ή αν ρισκάρει, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή (αν έχουν κερδίσει δηλαδή μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έχουν κλειδώσει) να αποφασίσει να μην αποδεχτεί το ελάχιστο εγγυημένο ποσό.
Η απόφαση του ανακοινώνεται στον συμπαίκτη του, με την ολοκλήρωση του 3ου γύρου, μπροστά σε όλο το κοινό στο πλατό και στους τηλεθεατές.
The Wall: Πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21:00 στον ΑΝΤ1…»
Διαβάστε ακόμη:
Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Δείτε το προσκλητήριο του γάμου τους
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Showbiz: Ναταλία Γερμανού – Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Αχώριστοι! (εικόνες)
- Δέκα Μικροί Μήτσοι: Δεν θα πιστεύετε ποιοι γνωστοί ηθοποιοί θα εμφανιστούν σε guest ρόλους
- Χριστίνα Παππά: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το λόγο του χωρισμού της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα
- Η γνωστή ηθοποιός σοκάρει με την εικόνα της: «Δεν είναι ανορεξία... πρόκειται για θυρεοειδή»
- Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 19 Απριλίου
- Γνωστή δημοσιογράφος μιλάει για τη συνεργασία της με Λιάγκα-Σκορδά: «Ήταν µια πολύ δύσκολη περίοδος»
- Τα 4 ζώδια που είναι ντροπαλά και μαζεμένα στην αρχή μιας γνωριμίας
- Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/04
- Πώς θα συντηρήσεις σωστά τα αλλαντικά για να διατηρηθούν φρέσκα περισσότερο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book
- Τελευταία Νέα Fays Book
- The Wall: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το νέο τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
- Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Κρέπες φούρνου γεμιστές, με δύο σάλτσες!
- Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Δείτε το προσκλητήριο του γάμου τους
- Υδροχόος: Το ζώδιο που του ταιριάζει πιο πολύ είναι…
- Επιστρέφει το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1; Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει…
- Το παιδί μου θέλει να κάνει δραστηριότητες αλλά πολλές φορές κουράζεται ή αρνείται να πάει! Πώς ξέρω πόσες μπορεί και αντέχει;
- Για πρώτη φορά μετά από χρόνια! Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε από τον Κολντεμπέλα
- H πασίγνωστη fashion blogger Aimee Song μας δείχνει τι φόρεσε όλες τις ημέρες του Coachella Festival
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Έκπληξη! Η διάσημη ηθοποιός έγκυος στο δεύτερο παιδί της
- Το συμβόλαιο των «Κου-Κου» στο Star. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν
- Η γνωστή ηθοποιός σοκάρει με την εικόνα της: «Δεν είναι ανορεξία... πρόκειται για θυρεοειδή»
- Showbiz: Το… κρυφό τατουάζ της Αθηνάς Ωνάση – Τι σημαίνει;
- Media: Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!
- Media: Έχει μέλλον η Μακρυπούλια στον ΑΝΤ-1; Όλο το παρασκήνιο...