Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 19 Απριλίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 19 ΑπριλίουΠέμπτη, Απρίλιος 19, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί αν συνεχίσετε έτσι θα πάθετε υπερκόπωση. Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού χώρου θα εξομαλύνει καταστάσεις. Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή στην παρορμητική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία. Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι

δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επισκεφτείτε ένα μέρος όπου δεν έχετε πάει για να αλλάξει η διάθεσή σας. Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν. Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας, κάντε κάτι για να τα βελτιώσετε. Οσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί. Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα έστω και για μία μέρα είναι απαραίτητη.

ΛΕΩΝ: Μην υπολογίζετε σε άλλους εκτός από τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν μάθετε να είστε καλοί ακροατές, θα αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας απ' το να τις αρνείστε όταν σας συμφέρει. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δεν χωράνε σε προσωπικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Προτιμήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα είναι ενάντια στις αρχές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πλησιάστε άτομα που θαυμάζετε και αν θέλετε να είστε κοντά τους, παλέψτε το. Από εσάς εξαρτάται πως θα εξελιχθούν σχέσεις και συνεργασίες. Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που είχαν βαλτώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά καλή, αφού θα έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα. Σε θέματα που θα σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον φροντίστε να είστε οργανωμένοι για να ξέρετε πώς θα κινηθείτε χωρίς να προκαλέσετε αντιδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχρανθεί. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να ξεφύγετε από τις παγίδες που κάποιοι θα προσπαθήσουν εσκεμμένα να σας στήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ό,τι εκκρεμεί. Βασικό σας μέλημα πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση των στόχων σας, αν θέλετε να ενισχύσετε θετικά τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα. Οι εξελίξεις σε ό,τι επιδιώκετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα