The Trend: 10 τρόποι για να φορέσεις το t-shirt σου σαν φόρεμα

Φέτος το καλοκαίρι είναι η χρονιά των t-shirt. Και τι εννοούμε με τον όρο «η χρονιά των t-shirt»; Εννοούμε πως φέτος τα κλασικά, παραδοσιακά extra large t-shirts που φορούσαμε πριν 10-15 χρόνια επανέρχονται στη μόδα και τα υιοθετούμε σε κάθε μας εμφάνιση, είτε στην παραλία, είτε στη βόλτα, είτε ακόμα και στη δουλειά.

Παρακάτω θα δεις 10 fashionistas και πώς επιλέγουνα αυτές

να φορέσουν το t-shirt as a dress!

To baseball t-shirt συνδυάζεται φανταστικά με σέξι ψηλοτάκουνα σανδάλια και extra large bag.

Στο αεροδρόμιο ή στο ταξίδι με το πλοίο φόρεσε ένα φαρδύ t-shirt και συνδύασέ το με πολύ κοντό σορτς (δεν θα φαίνεται καν) και ψηλά ή φλατ σανδάλια.

Το super large t-shirt του αγοριού σου συνδυάζεται υπέροχα με μια ατημέλητη αλογοουρά και απλά πάνινα ή sneakers.

H Αlexa Chung πηγαίνει το στιλ t-shirt dress ένα βήμα παραπέρα επιλέγοντας και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Στρογγυλά γυαλιά ηλίου καθρέφτες, τζιν τζάκετ στον ώμο και messenger τσαντάκι είναι ό,τι πρέπει για ένα ολοκληρωμένο στιλ.

Η Alessandra Ambrosio φοράει το t-shirt της με jacket στη μέση και είναι έτοιμη για τις καθημερινές της δουλειές στην πόλη.

Η Gigi Hadid συνδυάζει το extra large t-shirt με socks boots και εκκεντρικά γυαλιά ηλίου.

Ένα από τα αγαπημένα μου looks! Φαρδύ μπλουζάκι, φουλάρι στον λαιμό, στρογγυλά γυαλιά ηλίου και messy bun.

Bρες ένα t-shirt που σου αρέσει και αγόρασέ το σε XXXL νούμερο! Συνδύασέ το με μυ χρυσή αλυσίδα και slick αλογοουρά και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη.

To πιο απλό λουκ! Φόρεσε με το t-shirt σου ένα πουκάμισο στη μέση και κράτα στα χέρια σου ένα κομψό casual clutch.

Η Chiara Ferragni φοράει πολύ συχνά σκέτα t-shirts στην καθημερινότητά της. Συνήθως ολοκληρώνει το στιλ της με πάνινα ή ιδιαίτερα slippers.

Keywords
Τυχαία Θέματα