Tantouring: Είναι ο πιο απλός τρόπος να δείχνετε μαυρισμένες!

Εκείνο που επιθυμείτε όλες σας, τώρα το Καλοκαίρι, είναι ένα υπέροχο, φυσικό μαύρισμα. Ναι, κολακεύει και δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τα αγαπημένα σας έντονα χρώματα σε χείλη, ζυγωματικά και μάτια. Ενώ το highlighter δείχνει θαύμα στη ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Δεν το πετυχαίνετε όμως πάντα αφού υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που ακόμη κι αν μείνουν στην παραλία έναν ολόκληρο μήνα δεν θα καταφέρει να αποκτήσει το τέλειο μαύρισμα των it girls.

Δεν θέλω όμως να στενοχωριέστε. Υπάρχουν πάντα τα

self tan. Κι αν πάλι τα έχετε πάρει από κακό μάτι γιατί την τελευταία φορά που τα χρησιμοποιήσατε δεν τα καταφέρατε και πολύ καλά σας έχουμε μία ακόμη καλύτερη ιδέα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TanRX (@thetanrx) στις 21 Μάρ, 2020 στις 12:15 μμ PDT

Πρόκειται για τη νέα τάση του φετινού καλοκαιριού. Ονομάζεται tantouring και όπως καταλαβαίνετε είναι μια τεχνική που κινείται ανάμεσα στο self tanning και το contouring.

Πως θα το πετύχετε: Αρχικά πρέπει να έχετε ένα self tan προϊόν. Με αυτό θα κάνετε το γνωστό σας contouring. Είμαστε σίγουρες πως έχετε γίνει experts αφού το δημιουργείτε εδώ και χρόνια. Να ‘ναι καλά οι αδερφές Kardashian.

Με το self tan λοιπόν θα κάνετε φωτοσκιάσεις στα σημεία ακριβώς που χρειάζεται. Με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο σας θα αποκτήσει μια φυσική, bronzer όψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@gochivesglow) στις 23 Ιούλ, 2019 στις 8:47 πμ PDT

Και κάτι ακόμη: Επιλέξτε ένα self tan που είναι κοντά στο φυσικό σας τόνο. Μην το παρακάνετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον δραματικό. Πριν από την εφαρμογή κάντε απολέπιση ώστε να προετοιμάσετε το “έδαφος”.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Rosie Huntington-Whiteley: Όλα τα μυστικά για να αποκτήσετε το αγαπημένο της glowing summer make up look!

Peach hair color: Αν είστε έτοιμες για τη μεγάλη αλλαγή, πείτε ναι στο πιο cool look της σεζόν! 

Keywords
Τυχαία Θέματα