Tα στιλιστικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να αυξήσεις την παραγωγικότητα όταν δουλεύεις στο σπίτι

Όλος ο κόσμος πλέον δουλεύει από το σπίτι (εκτός από κάποια επαγγέλματα που αναγκαστικά συνεχίζουν να εργάζονται από το χώρο της δουλειάς τους). Οι υπόλοιποι παραμένουμε σπίτι και κάποιοι δυσκολευόμαστε ενώ άλλοι θεωρούμε δημιουργικό το να δουλεύουμε για κάποιο διάστημα από το σπίτι.

Πετυχημένες επιχειρηματίες που δουλεύουν από το σπίτι μας δίνουν κάποια tips ώστε να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας, να νιώσουμε πιο χαλαρές και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

#1. Η Jasmine Garnsworthy είναι συγγραφέας και editor και αποκαλύπτει

πως το να ντύνεσαι κάθε πρωί ακόμα και αν έχεις σκοπό να δουλέψεις από το σπίτι είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία σου. Η αίσθηση ότι αλλάζουμε τις πιτζάμες μας με κανονικά ρούχα μα κάνει να νιώθουμε πως υπάρχει ακόμα μια ισορροπία στο σύμπαν.

#2. Οι Gemma Rose Breger και Samantha Silver αποκαλύπτουν στο Who What Wear ότι είναι σημαντικό να φοράς ρούχα όταν εργάζεσαι και πιτζάμες όταν χαλαρώνεις ώστε να μπορεί το μυαλό σου να διαχωρίσει πιο ξεκάθαρα το τι κάνεις κάθε στιγμή. Οι ίδιες προτιμούν τα τζιν και τα άνετα πουλοβεράκια, ενώ τονίζουν πως το έντονο κραγιόν είναι απαραίτητο συστατικό του καθημερινού τους στιλ μέσα στο σπίτι.

#3. Η Florencia Cavallo,  Co-Founder του Golden Edit αποκαλύπτει πως ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο είναι το τέλειο outfit για μέσα στο σπίτι. Η ίδια προσθέτει κάποια κοσμήματα για να νιώθει έτοιμη και όμορφη να απαντήσει σε οποιαδήποτε κλήση που μπορεί να την αιφνιδιάσει μέσα στη μέρα.

#4. Η Emily Dawes, είναι επίσης Editor, και αποκαλύπτει πως δουλεύει σε άλλους ρυθμούς όταν ντύνεται. Η ίδια προτιμάει αθλητικό στιλ και φόρμες που φοριούνται ως σετ καθώς όταν είναι σπίτι θέλει να νιώθει άνετα.

Διαβάστε ακόμα: Η Meghan Markle στο σπίτι: Τι φοράει η Δούκισσα όταν είναι σπίτι της;

10 γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν το αθλητικό τους στιλ μέσα στο σπίτι

Ποιες τάσεις επιλέγουμε φέτος από περασμένες δεκαετίες; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα