Tα μαγιό που φοράνε αυτή τη στιγμή οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram- Θα θέλεις να τα αποκτήσεις όλα!

Διανύουμε τις αρχές του καλοκαιριού και τώρα είναι η εποχή που όλες μας ψάχνουμε να βρούμε ποια μαγιό θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στα προφίλ αγαπημένων fashionistas ποια μαγιό επιλέγουν αυτόν τον μήνα και θα τα δεις όλα παρακάτω. Ποιο σου αρέσει περισσότερο;

Η Julia Berolzheimer φοράει one shoulder ολόσωμο μαγιό σε πράσινο τόνο και κερδίζει τις εντυπώσεις. Τα μεγάλα prints με λεμόνια, πορτοκάλια και φρούτα διαφόρων ειδών γίνονται φέτος τάση που αγαπάμε πολύ τόσο στα ρούχα μας όσο και στα μαγιό μας.

Η Chiara Ferragni μας δείχνει την αδυναμία της στο lime green, ένα χρώμα που θεωρείται πολύ δημοφιλές φέτος το καλοκαίρι.

Η Τezza αγαπάει τα color block σχέδια και τα μπικίνι σε παλ τόνους και πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα ψηλόμεσο μπικίνι σε ροζ, πράσινο, μοβ αποχρώσεις.

Η Julie Sarinana φοράει το μοβ μαγιό της ακόμα και στις βόλτες της και μάλιστα το συνδυάζει με φούξια παντελόνα και λευκό πουκάμισο, ενώ ολοκληρώνει το look με φλατ σανδάλια.

Η Danielle Bernstein προτιμάει τα μπικίνι με εντυπωσιακά cut- outs που μάλιστα έχει λανσάρει και στη δική της σειρά. Η ίδια επιλέγει το μαγιό της σε παλ θαλασσί τόνο και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/06/182687611_314330493389611_8792416378935282236_n.mp4

Η Leonie Hanne ποζάρει με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό με έναν ώμο και το ταιριάζει με belt bag του οίκου Chanel.

H Camila Coelho δείχνει την προτίμησή της στα μπικίνι μαγιό που αναδεικνύουν πιο σωστά το σώμα της που είναι στην κυριολεξία αψεγάδιαστο. Η ίδια επιλέγει one- shoulder μαγιό και δείχνει υπέροχη.

Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο + Φούξια: Τα bold χρώματα που έχουμε αγαπήσει αυτό το Καλοκαίρι

BAFTA TV Awards 2021: Οι δύο stars που με τις τουαλέτες τους μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

ΈΤΣΙ φοράνε το πουά σχέδιο οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram – Οδηγός αγοράς για τα πιο ωραία πουά prints

Keywords
Τυχαία Θέματα