Η αντίδραση του Χάρη Ρώμα σε ερώτηση για τη Σοφία Μουτίδου: “Ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά”

Τις προηγούμενες ημέρες η Σοφία Μουτίδου φιλοξενήθηκε στο κανάλι του Fipster στο Youtube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Χάρη Ρώμα.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: “Θυμάμαι δύο ψέματα του Χάρη Ρώμα. Ήταν συγκλονιστικά ψέματα και βγήκα και τα διέψευσα. Το ένα ήταν ότι εγώ και καλά είπα “αν δεν συμμορφωθείτε όλοι στο Καφέ της Χαράς με τα ωράριά μου εγώ δεν έρχομαι”, το οποίο είναι τραγικό. Του το είπα κιόλας. Και το δεύτερο είναι πάλι με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος, δεν ξέρω γιατί, είχε πει μια φορά ότι με συνάντησε στις σκάλες να κλαίω

και του είπα ότι είμαι φτωχή και είπε ότι θα μου κάνει δώρο το νυφικό μου”.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα. 

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και ρωτήθηκε για τα όσα είπε η Σοφία Μουτίδου και έδωσε τη δική του απάντηση.

“Δεν το είδα το απόσπασμα. Πραγματικά ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά. Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και έχει υπάρξει βεβαίως και εξαιρετική συνεργάτης. Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Καλά έκανε και το είπε, αλλά εγώ την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία.”, τόνισε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Δείτε πλάνα από την απίστευτη υποδοχή του Τριαντάφυλλου στο αεροδρόμιο!

Τραγουδίστρια γέννησε πριν από περίπου ενάμιση μήνα και δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα του γιου της!

Εκτός Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς: Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Keywords
Τυχαία Θέματα