Tα 3 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα στην καραντίνα και τα 3 που θα τη μισήσουν…

Η καραντίνα ξεκινάει από αύριο και υπάρχουν κάποια ζώδια που θα την απολαύσουν περισσότερο από κάποια άλλα. Μπορεί η καραντίνα να μην είναι θετική εξέλιξη στη ζωή μας αλλά κάποια ζώδια είναι έτοιμα να την εκμεταλλευτούν προς όφελός τους και να την απολαύσουν όσο το δυνατόν πιο πολύ.

Τα τρία ζώδια

που θα περάσουν τέλεια στην καραντίνα:

#Ταύρος
Πώς θα κάνεις έναν Ταύρο ευτυχισμένο; Δίνοντάς του καλό φαγητό, άνετα έπιπλα, μαλακά υφάσματα και ωραίους χώρους στο σπίτι του. Αν είναι ευτυχισμένος μέσα στο σπίτι του τότε θα απολαύσει την καραντίνα ως γνήσιος σπιτόγατος που είναι.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος θα εκμεταλλευτεί τον χρόνο που του δίνεται λόγω της καραντίνας για να μάθει ένα νέο χόμπι στο σπίτι του. Μόλις νιώσει ότι γέμισε μπανταρίες θα βγάλει έναν πιο αντιδραστικό εαυτό προς τα έξω.

#Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ο πιο σπιτόγατος από όλα τα ζώδια αλλά και ο πιο ευαίσθητος. Θα περάσει τον χρόνο του στο σπίτι απολαμβάνοντας την οικογένειά του αλλά και βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.

Τα τρία ζώδια που θα περάσουν άσχημα στην καραντίνα:

#Ιχθύς
Ως ζώδιο του νερού και ως ψαράκι, ο Ιχθύς θέλει να είναι ελεύθερος στη «θάλασσα» και όχι μαντρωμένος. Είναι κοινωνικό ζώδιο και δεν θα αντέξει με ευχαρίστηση την καραντίνα.

#Κριός
Του Κριού του αρέσει η δράση και είναι άτομο που δεν θέλει να κάθεται σε ένα σημείο χωρίς να έχει άλλη επιλογή. Θα δυσκολευτεί πολύ στην καραντίνα αλλά δυστυχώς θα πρέπει να κάνει υπομονή.

#Ζυγός
Ο Ζυγός είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα κλειστεί και πάλι στο σπίτι. Θα πρέπει να διατηρήσει επαφή με τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους του για να αντέξει ψυχολογικά αυτή την καραντίνα.

Διαβάστε ακόμα: Κρύσταλλοι και ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα μας αποκαλύπτει ποιο να επιλέξουμε για να έχουμε περισσότερη θετική ενέργεια στη ζωή μας

Προσοχή! Προσοχή! Σήμερα αποκαλύπτουμε το πιο αδύναμο σημείο κάθε ζωδίου

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους οι Ζυγοί γίνονται εξαιρετικοί σύντροφοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα