Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη-Η συζήτηση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία γι΄αυτή την εβδομάδα στο Survivor και υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη. 

Στο αποψινό επεισόδιο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, αποκάλυψε πως η Ελένη Χαμπέρη ενοχλήθηκε για τον λόγο που ψηφίστηκε: “Χθες ο Σάκης έδωσε την Ελένη για τους λόγους που έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Η Ελένη δεν το δέχεται γι’ ακόμη μια φορά. Είπε ότι δεν την πειράζει που τη ψηφίζει ο Σάκης, αλλά ο λόγος που το κάνει”.

Από την άλλη, η Ελένη Χαμπέρη, δήλωσε: “Όταν έρχεται ένας Σάκης στο χθεσινό

‘Συμβούλιο’ και μου λέει ότι του είπα συγχαρητήρια, ενώ στήριζα τον Ηλία… Δηλαδή; Τι άλλο θα ακούσω! Τόσο καιρό που παίζω με τη Μαριαλένα και κερδίζει ή κερδίζω εγώ και μου λέει ‘συγχαρητήρια’, τι σημαίνει αυτό; Θα του πω γιατί μου λέει συγχαρητήρια αφού στηρίζει τη Μαριαλένα; Είναι κάτι που γίνεται εδώ και καιρό”!

Μάλιστα, οι δύο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης έκαναν μια κουβέντα που… ανέβασε τους τόνους.

Μετά τη συζήτηση που είχαν οι δύο τους, η Ελένη Χαμπέρη φανερά φορτισμένη πήγε κοντά στους Amigos. “Αφού τελείωσε την συζήτηση με την Μαριαλένα, πήγα στα παιδιά και τους μετέφερα τι ακριβώς μου είπε.”, δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής.

Στη συνέχεια, ξέσπασε σε κλάματα και μεταξύ άλλων ανέφερε: “Εκεί που τα συζητούσαμε, ξέσπασα σε κλάματα. Ο λόγος που έκλαψα δεν ήταν για τις κατηγορίες. Απλά ήταν γιατί είχα πολλά νεύρα και σαν άνθρωπος έτσι ξεσπάω”.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: “Εγώ ξέρω ότι ένας έκανε ερωτική πράξη μόνος του”

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το στεφάνι με την αφιέρωση που έστειλε για την κηδεία της γιαγιάς του

Δήμητρα της Λέσβου: Εντοπίστηκε και ομολόγησε ο οδηγός που την εγκατέλειψε

Keywords
Τυχαία Θέματα