Δήμητρα της Λέσβου: Εντοπίστηκε και ομολόγησε ο οδηγός που την εγκατέλειψε

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο οδηγός, ο οποίος φέρεται να χτύπησε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να εγκατέλειψε τη “Δήμητρα της Λέσβου”. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, η προανάκριση για το τροχαίο εντόπισε τον οδηγό, που έχει ομολογήσει και αναμένεται να απολογηθεί. Την ίδια ώρα, η οικογένεια του θύματος, αλλά και η διοίκηση του “Silver Alert”, καταγγέλλουν τις αρμόδιες Αρχές για ολιγωρία.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, Κέλλυ Χεινοπώρου η οικογένεια της “Δήμητρας της Λέσβου” ετοιμάζει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και καταγγέλλει καθυστέρηση στην αναζήτησή

της.

Η Δήμητρα εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν στις 6 Απριλίου και εντοπίστηκε νεκρή στις 9 του ίδιου μήνα, μετά από τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη. Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας, να ενεργοποιηθεί ο κοινωνικός συναγερμός Silver Alert, αυτό έγινε στις 25 Μαϊου χωρίς αποτέλεσμα, την ώρα που η σορός της Δήμητρας ήταν στο νοσοκομείο. Ακόμη και τότε, σύμφωνα πάντα με την οικογένεια κανείς δεν ειδοποίησε τις Αρχές με αποτέλεσμα η Δήμητρα να ενταφιαστεί μόνη ως σορός αγνώστων στοιχείων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Γη της ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα-Δείτε τις φωτογραφίες

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξαναχτυπά: Δηλώνει υπέρ του συνεδρίου γονιμότητας

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης έγινε τραγούδι!

Keywords
Τυχαία Θέματα