Survivor: Ξεσπά ο Χρήστος Δάντης για τον Άρη Σοϊλέδη και την προσβολή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Ντροπή ρε φίλε…»

Κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα (13/4) για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, παρακολουθήσαμε ένα έντονο σκηνικό ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής μετά τη νίκη του Γιώργου Ταλάντσεβ  κόντρα στην Ασημίνα, είπε μία άσεμνη φράση που ενόχλησε την παίκτρια της κόκκινης ομάδας και πυροδότησε αντιδράσεις.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε απευθυνόμενος στον συμπαίκτη του: «Βγάλ’ τα.

Δείξ’ τους τα!». Ακούγοντας αυτά τα λόγια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της και απευθύνθηκε στον Γιώργο Λιανό: «Επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας με είχε δικάσει παλιότερα κι είχε πει για πρότυπα για τα παιδιά. Όταν έχασα κι έπαιξα απέναντι με έναν άντρα, βγήκαν κι είπανε κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α…α έχεις. Ο Άρης μου ορκίστηκε ότι το είπε για άλλο λόγο. Εγώ δεν πιστεύω κανένα».

Θέση για αυτό το περιστατικό πήρε και ο σύντροφος της Ασημίνας, Χρήστος Δάντης, ο οποίος ξέσπασε μέσα από δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ε όχι δείξτους τα αρ@@@ σου απέναντι σε μία γυναίκα ρε φίλε, ντροπή…Ντροπή ρε φίλε… Αλλά να ξέρεις πολλές γυναίκες έχουν πολλά κιλά αρ@@@… Εύχομαι να το δεις σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μπεζάν: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πάτρα: Αίτημα της ανακρίτριας στον ΕΟΦ για την κεταμίνη που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα

Φωτεινή Πιπιλή: «Κάθε κακομοίρα βγαίνει και λέει τον πόνο της και μετά διαμαρτύρεται για τους παπαράτσι»

Keywords
Τυχαία Θέματα