Ζυγός + Δίδυμος: Πόσο ταιριαστός είναι αυτός ο συνδυασμός;

Ο Ζυγός και ο Δίδυμος είναι δύο ζώδια που ταιριάζουν σε γενικές γραμμές μεταξύ τους. Ωστόσο υπάρχουν κάποια θετικά και κάποια αρνητικά στη σχέση τους που άλλες φορές θα δημιουργήσουν εντάσεις και άλλες φορές θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά.

Τα θετικά:

1. Οι Ζυγοί είναι κοινωνικοί άνθρωποι και αυτό είναι ένα στοιχείο που ενθουσιάζει τους λίγο πιο κλειστούς Διδύμους. Οι Δίδυμοι έχουν ένα κοινωνικό χαρακτήρα αλλά και έναν χαρακτήρα που κλείνεται στον εαυτό του. Με τους Ζυγούς στο πλευρό

σας νιώθετε άνετα στο να υιοθετείτε όποιον χαρακτήρα θέλετε.

2. Οι Δίδυμοι είναι οργανωτικοί και με απεριόριστη φαντασία κάτι που ενθουσιάζει τους πιο ρεαλιστές Ζυγούς.

3. Οι Ζυγοί είναι κάθετοι στις απόψεις τους και οι Δίδυμοι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι. Αυτή η ιδιότητα των Διδύμων κάνει τους Ζυγούς να νιώθουν καλύτερα με τη δική τους αναποφασιστικότητα.

Τα αρνητικά:

1. Οι Δίδυμοι είναι τόσο ξεροκέφαλοι που μπορούν να εκνευρίσουν μέσα σε δευτερόλεπτα οποιοδήποτε ζώδιο και αν έχουν στο πλευρό τους. Οι Ζυγοί έχουν πολύ έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης και δεν θα ανεχτούν να τους θίξεις. Μπορεί να μην μιλήσουν αμέσως αλλά θα τους ενοχλήσει πολύ έντονα η συμπεριφορά των Διδύμων.

2. Τόσο οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι είναι δύσκολοι στο να πάρουν αποφάσεις και αυτό μπορεί να καταστρέψει μια σχέση. Οι Δίδυμοι ξέρουν τι θέλουν αλλά είναι αναποφάσιστοι και οι Ζυγοί δεν ξέρουν τι θέλουν και γι’αυτό δεν παίρνουν αποφάσεις. Αν ένας από τους δύο δεν κάνει ένα βήμα μπροστά τότε η σχέση τους δεν θα εξελιχθεί ποτέ.

3. Οι Ζυγοί  δεν νιάζονται καθόλου για το τι θα σκεφτούν οι γύρω τους για αυτούς ενώ οι Δίδυμοι νιάζονται πάρα πολύ για τις σκέψεις των άλλων. Αυτή η διαφορά τους τούς δημιουργεί πολλές εντάσεις καθόλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Aυτά τα 6 ζώδια συνηθίζουν να κρύβουν τα συναισθήματά τους- Δες ποια είναι!

Ζώδια και Έρωτας: Tα πιο δυνατά ζευγάρια για το Καλοκαίρι του 2020

Έτσι φλερτάρει το κάθε ζώδιο: Τα μυστικά που τους κάνουν ακαταμάχητους

Keywords
Τυχαία Θέματα