Survivor: Πελαγία και Σοφιάννα έβγαλαν το φτυάρι για τη Θωμαΐδα

Η άφιξη της Θωμαΐδος Εμμανουηλίδου στην ομάδα των μπλε στο Survivor έχει προκαλέσει κάποια προβληματάκια. Σύμφωνα με την Πελαγία Καζολέα και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου έχει ερωτευτεί τον Γιάννη Τσολάκη και προσπαθεί να τον εντυπωσιάσει ενώ φαίνεται να ενοχλείται, όταν εκείνος μιλάει με τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Οι δύο

γυναίκες έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους και δεν δίστασαν να «στολίσουν» τη συμπαίκτριά τους.

«Σήμερα είχαμε νέα “επίθεση” από τη Θωμαή στον Γιάννη. Πήγαν να κόψουν ξύλα και τους είπα ότι θα πάω και εγώ. Τότε, μου λέει η Θωμαΐς ότι θα είναι πολλοί και να μην πάω. Γενικότερα, η συμπεριφορά της Θωμαΐδος είναι περίεργη προς εμένα.

Πολλές φορές νιώθω το βλέμμα της πάνω μου αλλά καταλαβαίνω ότι και αυτή νιώθει μαύρο πρόβατο γιατί έχει μπει ετεροχρονισμένα στο παιχνίδι. Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι μόνο με εμένα έχει κάτι. Από την μέρα που έχει έρθει, κάτι παθαίνω. Πιστεύω στο μάτι», είπε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Από την πλευρά της, η Πελαγία Καζολέα είπε: «Μάλλον ξεκινάει ένα lovestory εδώ μεταξύ της Θωμαϊδος και της Θωμαΐδος γιατί δεν υπάρχει κάτι από την πλευρά του Γιάννη. Τι να πω… Εγώ της είπα ότι και ο Γιάννης έχει κοπέλα στην Αλεξανδρούπολη και έχει ζοριστεί τώρα. Ήρθε στο Survivor να ερωτευτεί. Θα βρω τον Γιάννη μετά και θα του πω “τι έγινε Γιαννάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα;”».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Μετά τον Αστέρη κι άλλος ήρωας θα μπει στη φυλακή – Τι θα συμβεί;

 Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

 Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα παιδιά μου με έσωσαν, με κράτησαν γειωμένη στη γη»

Keywords
Τυχαία Θέματα