Survivor: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Σπύρο Μαρτίκα -«Η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen»

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor, έκανε σήμερα (25/5) στο «Καλό Μεσημεράκι» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Πήγα για πολλούς λόγους, για την εμπειρία, την περιπέτεια, επειδή ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να μη συμμετέχω πολύ και να μην παίρνω πολύ σοβαρά κάποια πράγματα.

Σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερα. Είχα κάτι εκρήξεις που έμαθα ότι συζητήθηκαν», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στη συνέχεια, το μοντέλο αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που δεχόταν από τον Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας: «Το φαρμακοποιό τον έπιανε τρέλα μαζί μου. Έλεγε τα δικά του. Ο Μαρτίκας, η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen. Αν σε συμπαθεί θα σε κάνει θεό, αν κάτι δε του αρέσει σε εσένα παθαίνει τρέλα. Έτσι είναι, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να βγάζει λόγους».

Τέλος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τόνισε: «Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι λίγο νευρική. Πίστευα ότι θα έχω θέμα με τη συμβίωση αλλά τελικά αποδείχθηκε μεγατόνων η υπομονή μου, ήμουν η πιο ζεν. Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου. Επίσης εγώ έχω θέμα με το φαγητό, στη ζωή μου σκέφτομαι συνέχεια όλη μέρα τι θα φάω, κάνω τεράστιες προσπάθειες για να διατηρώ τα κιλά μου, είμαι πολύ γλυκατζού. Εκεί έγινε ένα κλικ και δε σκεφτόμουν το φαγητό καθόλου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Σωτήρης Χατζάκης: «Η γυναίκα ήταν, είναι και θα είναι μέρος ενός κτηματολογίου»

Αντώνης Νικοπολίδης για Βάσω Στασινού: «Μου είχε δώσει προθεσμία για την πρόταση γάμου, αλλιώς θα με χώριζε»

Πάτρα -Φωτογραφία Ντοκουμέντο: Η γαστροστομία της Τζωρτζίνας, από την οποία τρεφόταν και λάμβανε φάρμακα

Keywords
Τυχαία Θέματα